2777
2789

سلام به همه 

موضوع اینه که شوهرم سه روز با مامانم مسافرت بود تا برای بچه م سیسمونی تهیه کنن 

روز آخر سفر ( دیروز) بابا بزرگش فوت میکنه 

و این برای تدفین نمیرسه 

امروز رسید و کامل پیش خانواده ش بود 

حالا موضوع اینجاست که من دیروز که متوجه شدم ایشون فوت شدن با اینکه هفت ماهه باردارم و راهمم دور بود ، با زور خودمو رسوندم و توی تمامی مراسماتشون حضور داشتم 

امروزم از صبح تا ساعت سه چهار بعد از ظهر اونجا بودم اما بعدش به خاطر لگن درد شدید مجبور شدم بیام خونه پدرم و با همسرم یکی دو ساعت اینجا استراحت کردیم و ایشون برگشتن و من به خاطر لگن دردم خونه بابام موندم

موضوع اینجاست که همسر من بعد از این چند روز دوری از من ، حاضر نشد شب بیاد خونه پدرم و کنار من باشه 

زنگ زد و گفت میخوام خونه بابای خودم بمونم چون اگر بیام پیش تو خوابم به خاطر مسافت کمتر میشه ( چهل دقیقه فاصله ی خونه پدر من و پدر ایشون هست)

به نظرتون اگر براش مهم بودم نباید میومد بعد از این چند روز که ازم دور بوده ، پیشم میخوابید امشب؟؟؟ 

یا توقعم بیجاس ؟

واااای بخاطر یشب خواب بودن کنار هم حاظر شدی این متنو تایپ کنی خواهر اینا عوارض حاملگیه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بنده خدا خسته بوده نیومده شما هم حساس نشو و فردا با آرامش ازش سوال بپرس ک دلت آروم بگیره ❤

مواظبِ حرف هایتان باشید، حرف ها گاهی از زباله های هسته ای هم خطر ناک ترند، بعضی هایشان را در هیچ جایِ این کره خاکی نمی توان چال کرد...

بعد از دنیا اومدن بچت ممکن خیلی از این شبا پیش بیاد اینا طبیعیه حالا من درکت میکنم بارداری این حالاتت طبیعیه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷

سخت نگیر خانومم ..مردا احساسات لطیف ما رو درک نمیکنن در عین حال منظور بدی از رفتاراشون ندارن  دیدگاه اونا اصلا مثل ما زنا نیست ...اگه تفاوت ها درک کنیم خیلی بهتر میتونیم رفتارهای شوهرامون رو تفسیر کنیم ...حتما شما چون خونه بابات بودی خیالش راحت بوده ....

توقعت بی جاست 

حتما خوابش میومده چهل دقیقه کم نیست 

چهل دقیقه الان بیاد

چهل دقیقه فردا بگرده 

اگه به حالت خسته و خواب آلود رانندگی میکرد و خدانکرده اتفاقی میفتاد 

خودتو میبخشیدی؟؟

گر شبها همه قدر بودی،شب قدر بی قدر بودی