2777
2789

سلام وقتتون بخیر نیکی شب  خوبی داشته باشین

نوزاد ۹ ماهه من ۵ روزه شکمش کار نکرده دفعی نداشته وزنش ۸ کیلو۲۰۰ گرم هستش سالم بدون درد و گریه ولی نگرانم قراره فردا عصر ببرم دکتر 

ماساژ تو این چند روز دادم 

غذا کمکی هم کمو بیش میخوره و شیر منم میخوره فقط باد شکم میده هر چهار پنج ساعت بدون دفع 

هیچ زوری هم نمیزنه

میتونین کمکم کنید... 

بهش مسهل بده مثل الو مغزیجات انجیر

وقتی میخاستم عضو شم هر اسمی میزدم قبول نمیکرد دخترمم شدیدا مریض بود و بدنش عفونت کرده بود منم  حرصم گرفت این اسمو گذاشتم منتظر بودم دوباره قبول نکنه که از شانسم قبول کرد. گفتم بنویسم همه در جریان باشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم‌ی بار ی جا خوندم‌روغن زیتون دور ناف بچچه خلاف عقربه های ساعت ماساژ بدی یا جهتش چند بار این کارو کنی شکمش‌کارمیکنه 

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚

من یبار دو هفته پسرم شکمش کار نداد ب بهداشت گفتم کف اگر بی‌قراری نداره عیب نداره آخر دلم طاقت نیاورد مامانم اگر یادم نرفته باشه اشتباه نکنم خاکشیر جوشند یکم ک خورد بلافاصله تا کمر خرابکاری کرد🤣

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  

کارایی که دوستان گفتن رو بکن اگه نتیجه نگرفتی شربت لاکتولوز۲سی سی بهش بده.

دکتر به دخترم داد.

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.

برای من یبوست داره شربت لاکتوز میدم

خدایا گل پسرم امیرحسین وگل دخترم آوا رو برای ما حفظش کن خدا همه اونایی که نی نی دلشون میخواد رو دامنشون و سبز کنه ایشالا🧿🧿❤️❤️
ماساژ هرجور بخوای دادم کمی هم خاکشیر دادم 

ببین خاکشیر اصلااا ضرر نداره ببندش ب خاکشیر 

با اآب داغ باید بخیسونی ها با آب سرد خودش موجب یبوسته

بچه های شیرخواره تا یه هفته نرن زیاد خطرناک نیس

Ayhanim هستم داشتم تایپ میکردم دیدم لغو کاربری,شدم 😒😒😒😒😒