2777
2789
عنوان

تب بعد از سقط

4098 بازدید | 13 پست

سلام بچه خا

من سیزده روز پیش به علت اینکه رشد جنین در پنج هفته متوقف شد مجبور به سقط شدم . پزشک قرص میزوپروستول دوعدد زیرزبانی و دوعدد واژینال تجویز کرد بعد از هشت روز که سونو دادم بقایای هفت میلی داشتم . پزشکم قرص مترژن تجویز کرد. الان تب شدید دارم و سوزش موقع دفع ادرار و سوزش واژن. من آنتی بیوتیکی مصرف نکردم یعنی پزشکم به من تجویز نکرد ولی الان تب دارم که برطرف نمیشه . الان شبه و فردا دکتر میرم چه کنم به نظرتون؟؟

فورا برو بیمارستان یا اقلن زنگ بزن .نمیخوام بی دلیل نگرانت کنم ولی تب بعد از سقط خیییلی مهمممه فورا باید رسیدگی بشه .شاید سرماخوردی شاااید عفونته .عفونت بعد سقط باید فورا بررسی بشه.

من خود به چشم خویشتن دیدم که جااانم میرود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید بقایا مونده عفونت کرده واسه همین تب داری

رهگذر کوچه تنهاییم غصه به دوش غم به کوش درد به دل داده و دل گشته فراموش دراین غمکده تنگ شدم دلقک یک مشت ادم مدهوش تو که میخوانی این نوشته م از قعر دلت بکن دعای برای این دل بیهوش   
شاید هنوز بقایا داری من بیمارستان بودم بهم داکسی سایکلین دادن

مرسی عزیزم آره بقایا دارم ولی دکترم آنتی بیوتیک ننوشت. من فقط آموکسی سیلین و سیپروفلوکساسین خونه دارم

مرسی عزیزم آره بقایا دارم ولی دکترم آنتی بیوتیک ننوشت. من فقط آموکسی سیلین و سیپروفلوکساسین خون ...

واسه من بعد از اینکه دفع شد داکسی سایکلین دادن

ولی زود برو دکتر

احتمالا عفونت داری که تب کردی

خدایا شکرت بابت فندوق کوچولو😊👼🤰 خودت صحیح و سالم حفظش کن 👨‍👩‍👧

من رفتم دکتر. گف چرا دکترت بهت آنتی بیوتیک نداده! بهم دایکسی سایکلین و مترانیدازول داد بعدش گف اگه تا شنبه با سونو جدید بیا. اگه تب پایین نیاد باید کورتاژ بشی. دوستان دعا کنید خوب شم بعد این همه درد و خونریزی دیگه کورتاژ نشم