2777
2789
عنوان

گوشی با دوربین خوب می خوام

676 بازدید | 33 پست

سلام خوبین؟ 

ممنون که اومدید

گوشی که دوربین خوبی داشته باشه و قیمتش حدود 3 میلیون بشه اگر می شناسید معرفی کنید

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

من از دوربین گلکسیs5 خیلی راضیم ولی نمیدونم الان قیمتش چنده

مــا گُــم شدگــانـیـم ڪـہ اندر خـمِ دنـیـا،،، تنهــا هنــــــر ماست ڪہ مجـنـوݧ حـــســــــینیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه ی گوشی با صفحه نمایش کوچیک معرفی کنید 

من خیلی دلم گرفته اگه ی وقت ناراحتتون میکنم ببخشید بذارید ب پای اینهمه بدبختیام. من دارم میرم از نی نی سایت یادم نمیره مهربونی و دلسوزی خیلیاتونو. باشما تنهاییام پر شد. اگه یادم بودین دعا کنین با خبر خوش برگردمو. بگم من رسیدم به آرامش. عاشقتونم
سامسونگ a50

شما دارید؟ خوبه؟ هنگ نمی کنه؟ دوربینش چند مگاپیکسل  هست؟ 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
فقط وفقط j7pru

شما دارید؟ خوبه؟ هنگ نمی کنه؟ دوربینش چند مگاپیکسل  هست؟ 

سامسونگ a5 .من داشتم راضی بودم به طرز وحشتناکی از طبقه دوم افتاد شکست .a7 خریدم دو سال پیش گفتن کاراییش مثل a5 .ولی دوربین سلفی a5 حس میکنم بهتر بود😐

a50 a10  و اینا هم دوربینشون خوبه ها ولی یه جوریه من خوشم نمیاد 

شیائومی MiA3 دوربینش عالی 

شما دارید؟ خوبه؟ هنگ نمی کنه؟ دوربینش چند مگاپیکسل  هست؟ قشنگ عکس می گیره؟ 

سامسونگ a5 .من داشتم راضی بودم به طرز وحشتناکی از طبقه دوم افتاد شکست .a7 خریدم دو سال پیش گفتن کارا ...

چرا؟ آ7 یه جوریه؟ عکس خوب نمی گیره؟