2777
2789
عنوان

ب نظرتون چرا اینقد زیاد شده 😟😞😳

360 بازدید | 62 پست

نازایی می گم برا خودم نمی پرسما چون بچه نمی خوام ولی می بینم اینجا خیلیا نازا هیتن و برا ی بچه له له می زنن دلم می یوزه ینی قدیمم همین قد نازایی بود ؟ ما که تو کل فامیل پدری و مادری نازایی نداشتیم برعکس تا دلت بخواد بچه ناخواسته تو بی پولی داریم 

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همیشه بوده فقط فرقش این بوده تو قدیم اینترنت نبوده که اطلاع بدن

نت نبود ولی ادم دور و بر و فک فامیلش می بینه دیگه

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم

سبک‌زندگی

بی تحرکی

مواد غذایی تراریخته

و ......

اقا جان به خدا غریب شده ایم پسرفاطمه,هرکی از راه میرسه توی سرمون میزنه,کسی که اقاش بالا سرش نباشه توی سرش میزنن,قربانت شوم حجه بن الحسن

سبک زندکی که ربطی نداره .

چون خاز خودم میگم که یکساله اقدام هستم گرمیجات میخورم بهترین تغذیه رو دارم .

خودمم اضافه وزن ندارم 

کلی دارو وامپول و...استفاده کردم .

قدیما با طب سنتی راحتتر باردار میشدن .اما الان طب شیمیایی هستش .

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
سبک زندکی که ربطی نداره . چون خاز خودم میگم که یکساله اقدام هستم گرمیجات میخورم بهترین تغذیه رو دار ...

خب دکتر رفتی کیست نداری شوهرت سالمه

مثلا چی

مثل غذاها 

همون مواد غذایی ورزش نکردن هوای الوده و.....

همه اینا باعث نازایی میشه

قدیم مردم مواد غذایی خوب میخوردن الان نه

خیلیا به خاطر چاقی و pco  نازان که اگه لاغر کنن خیلیاشون بدون دارو pco درمان میشه و باردار میشن

قدیم از همون روز اول عروسی یجورایی تو اقدام بودن واسه همینم زود بچه دار میشدن. اما الان چندسال بچه ...

ینی ربط داره ؟ خب رحم کارش بچه نگه دهشتنه تخمدان کارش تخمک سازیه دیگه اداشون چیه که چون از روز اول نخواستی حالام ما بهت بچه نمی دیم 

مثل غذاها  همون مواد غذایی ورزش نکردن هوای الوده و..... همه اینا باعث نازایی میشه قدیم مردم ...

پی سی او کیست می شه

سبک زندکی که ربطی نداره . چون خاز خودم میگم که یکساله اقدام هستم گرمیجات میخورم بهترین تغذیه رو دار ...

عزیزم من اینترنم

سبک زندگی باعث بیشتر نازایی هاست طبق تحقیقات

قطعا مرغ و گوشت الانم کلی مواد مضر وارد بدن میکنه روغنایی که مصرف میشه

من کلا با طب سنتی مخالفم

خب دکتر رفتی کیست نداری شوهرت سالمه

رفتم گفت کیستهای ریز هردوتا تخمدان .یعنی تنبلی تخمدان .

یک ساله که خورد و خوراکمو تغییر داد .به هیچ عنوان سردی و لبنیات و ....نخوردم . همسرمم فقط تحرکش کم بود که دارو خورد .

اما بازم باردار نشدم .

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(