2777
2789

به نام خداوند نگارنده ی تقدیرها

زندگی آب روانیست روان میگذرد 

آنچه تقدیر من و توست همان میگذرد 

اینجا شاید برای اولین بار تو عمرشون برای طلاق گرفتن یک نفر دعا کردن که از اینجا از همشون تشکر میکنم بابت همدردی شون ان شاالله هیچوقت به مشکل نخودن

بچه ها نامزد بنده آدم خیلی بی مسئولیتی بود بعد از 1 ماه بود که نامزد کرده بودیم که رفتیم یکی از فروشگاه های معروف تبریز اونجا لبلس های مارک رو تخفیف زده بودن اونجا یه پیرهن خوشگل پسندیدم ولی ایشون با نهایت پررویی نخواست که بخریم بچه ها فقط خواهش میکنم قضاوت نکنین ممنون

شهزاده و پرنسس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین اولش کشیدی کنار تا دیر نشده

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
تبریکککککک😍😍😍😍😍😍😍 من روزی ک طلاق گرفتم شیرینی دادم 😂❤️

منم میخام بدم

من خیلی دلم گرفته اگه ی وقت ناراحتتون میکنم ببخشید بذارید ب پای اینهمه بدبختیام. من دارم میرم از نی نی سایت یادم نمیره مهربونی و دلسوزی خیلیاتونو. باشما تنهاییام پر شد. اگه یادم بودین دعا کنین با خبر خوش برگردمو. بگم من رسیدم به آرامش. عاشقتونم

خیلی ناراحت شدم ولی خواستم بهش فرصت بدم  و خیلی اتفاق های ریگر کم کم دنبال من اومدن ها بیرون رفتن ها به بهونه ی کار و خستگی که کاملا بهانه بود کم تر و کم تر و کم تر شد تماس های تلفنی کم و کم شد

شهزاده و پرنسس