2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین برید پیش دکتر محبوبی اردکن یزد با طب سوزنی خیلی ها گه این مشکل رو داشتن باردار شدن به لطف خدا

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد
نه نداره اصلا نداره

ینی صفره صفره یا خیلی کمه این دو فرق دارن چون کم باسه با ویتامین دی و ای و خرنوب و گرده لقاح و گرده زنبور میاد بالا

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم
ببین برید پیش دکتر محبوبی اردکن یزد با طب سوزنی خیلی ها گه این مشکل رو داشتن باردار شدن به لطف خدا

شوهرم ننیاد میخاستم برم طب سنتی میگه این جواب نداد اون دیگه اصلا 

ینی صفره صفره یا خیلی کمه این دو فرق دارن چون کم باسه با ویتامین دی و ای و خرنوب و گرده لقاح و گرده ...

نه میکرو تستر منفی یعنی بیضه را باز میکنن برای حتی ی دونه اسپرم که نبود

شوهرم ننیاد میخاستم برم طب سنتی میگه این جواب نداد اون دیگه اصلا 

یکم رهاش کن یکی دو ماه دیگه برید پیش این دکتره مطمن باش جواب میگیرید الان هر دوتاتون بهم ریخته هستید ان شاا... میری دست پر بر میگردی میگم خییییلی ها رو من شنیدم ایشون با طب سوزنی مشکلشون رو حل کردن و باردار شدن فقط بهم روحیه بدید درست میشه این روزهای سخت میگذره نی نیتم بغل میگیری اللهم صل علی محمد و آل محمد 

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد
یکم رهاش کن یکی دو ماه دیگه برید پیش این دکتره مطمن باش جواب میگیرید الان هر دوتاتون بهم ریخته هستید ...

فدای مهربونیت. من هی سعی میکنم بگم دوستت دارم همه چیز بچه نیس اما اون جوری رفتار میکنه انگار فقط بچه مهمه با اینکه همیشع میگف تو بچه میخای فقط واسه تو بچه میاریم محل نمیده به من حرف نمیزنه باهام جداب اینهمه حوذ خوری و ابراز علاقما با ی لبخند مصنوعی میده

نه میکرو تستر منفی یعنی بیضه را باز میکنن برای حتی ی دونه اسپرم که نبود

ای بابا چی بگم یکی بچه نمی خواد ناخوایته حامله می شه یکی ام مث شما می خواد و حتی یک دونه هم نیست ناراحت نشیا شوهرت راصی ب اسپرم اهدایی نمی شه

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم
یکم رهاش کن یکی دو ماه دیگه برید پیش این دکتره مطمن باش جواب میگیرید الان هر دوتاتون بهم ریخته هستید ...

مهگل ازدواج کردی عزیزم