2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😜😜😜بیااا فالت بگیرووووم عااااا چند تا تخمک توی فالت افتاده.... تعدادش زیاده کلی بچه میبینم  ...

خدا نکشتت......

خداوندگارم 🥀، به نام تو دوباره درین مسیر قدم بر میدارم.نا امید از درگاهت نکن مرا ، که خدای دیگری جز تو  ندارم.
ميشه فال منم بگين😍

قهوه تو بخور...

ققط تلخ نخور میدونی که میری زمان قدیم  

خداوندگارم 🥀، به نام تو دوباره درین مسیر قدم بر میدارم.نا امید از درگاهت نکن مرا ، که خدای دیگری جز تو  ندارم.

خدایی کسی بلده؟

من بلد نیستم. 

خوردم گفتم ببینم کسی بلده یه نظری بده

قسمتی که اطراف دسته فنجون باشه مربوط به خود خانواده ته ولی قسمتی که خارج از اون باشه مربوط به محیط مثل محل کار یا دانشگاه هرچی اشکال به سمت پایین باشه یعنی اونا تو زمان دوری اتفاق میافتن هرچی به لبه فنجون نزدیک باشه تو زمان خیلی زود اتفاق خواهند افتاد به نظرم تو داری تو یه محیط درس یا کاری به واسطه افراد یا کسای دیگه مثل پدر ومادرت داری هر روز مقامت بزرگ وبزرگتر میشه واینکه اون ته فنجان یه هیولا ماننده یعنی اتفاقای بد از تو دور شدن یا تو زمان خیلی دوری برات اتفاق خواهند افتاد روبهروی دسته فنجون دوخط موازی یعنی شاید شما کسی دوست داشته باشین یا اینکه ذره ذره داره بهت نزدیک میشه ولی هیچ وقت به هم نخواهید رسید ولی بدون اون هم زندگی آروم وخوبی خواهی داشت 

حالا بقیه کاربرا هی میان میگن فال منوهم بگیرین

بیان بده مگه.

هم فاله هم تماشا 

قسمتی که اطراف دسته فنجون باشه مربوط به خود خانواده ته ولی قسمتی که خارج از اون باشه مربوط به محیط م ...

عالی بودو کامل.

خیلی جالب بود برام.

واقعا سپاااااااااس عزیزم  

سمت راست فنجون دوتا چیزشکل کبریت میبینم خطرناکه مواظب باش دو نفر ب ظاهر دوست اما دشمنتن ...

دست شما درد نکنه 

قسمتی که اطراف دسته فنجون باشه مربوط به خود خانواده ته ولی قسمتی که خارج از اون باشه مربوط به محیط م ...

واقعا هنوز از تعبیرتون متحیرم بخدا