2777
2789

تو تاپیکای قبلمم گفتم ک نامرزدم بم خیانت کرده در حد مسافرت ایناو.. ولی ته دلم بازم دوسش دارم واینک نمیتونم این کارشم هضم کنم بهم گفته ک شنبه میاد محضر بهم وکالت طلاق در صورت خیانت بهم میده دو هفته پیشم همینو گفت ولی وقتی زنگ زدم بش ک بریم دفتر خونه زد زیرش ولی قسم خورده ایندفعه میاد بنظرتونن قبول کنم ؟ اونای ک خیانت دیدن وزندگی کردن الان راضین شوهراشون دیگ تکرار نکرد تونستن باهاش کنار بیااااان؟؟؟؟خواهشاااا کمک کنید راهنمایم کنید اگرم خواستید ب تاپیک خیانتم ی سر بزنید همه اخلاقاشو وشرایطو گفتم اونجا

ایــــی بی وفا یار با دلی غمداری من چه ها ک  کردی ..💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من تجربه ای ندارم در این زمینه

ولی با توجه به تاپیک قبلیت خواهرانه میگم توی این سن خودتو بدبخت نکن

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
عزیزم اگه خیانا دیدی با آیندت بازی نکن من م تو زندکی اولن همین اتفاق افتاد بعد دائم تکرار شد. مگه مر ...

اخه من با.... نیستم دیگ 

من خیانت دیدم به جرئت میتونم بگم اگه مردی یبار خیانت کرد دیگه درست بشو نیست مزش رفته زیر زبونش به من خیانت جنسی کرد درجا طلاق گرفتم چون واقعا دیگه حالم ازش بهم میخورد میدیمش میخواستم بالا بیارم خدا لعنتش کنه توی ۱۸ سالگی مطلقه شدم

دوسش داری ببخش دیگه منتها به مردا اعتمادی نیست

میدونی زن خطا بره بفهمن دمار از روزگارش در میارن دیگه توبه کنه بره سمتش اماااااا آقایون بسیار پوست کلفتو و بیخیالن تهشم میگن صیغم بوده 

تو نامزدی میتونی ادامه ندی اما یه بار بهش فرصت بده حتمان حتمانم وکالت و بگیر حتمان

من از یکی آشناها دیدم...بعد از 30 سال زندگی مرده رفت زن گرفت بعد از 3 سال با بچه ی اون زنه برگشت پیش ...

یــــا خدا