2777
2789

مهد کودک مهوار با مدیریت خانم عسگری بدترین مهد کودکی هست که من چندوقته پیش رفتم دیدم ..به کودکان  شربت خواب اور و ارام کننده میخورونن خدادوشکر من زود فهمیدم و منع کردم فرزندمو ..مربی ها و خوده مدیر هم خیلی بد با بچه ها رفتار میکنن و بخودشون اجازه میدن حتی سره بچه داد هم بزنن چیزی که من یواشکی دیدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من هم دخترم امسال پیش دبستانی ملورین زیر مجموعه مهد مهوار میره خیلی عصبی شده و همش داد میزنه و میپرسم مگه اونجا سرتون داد میزنن میگه آره چند تا مشکل هم داشته که هرچی به مدیریت میگیم کسی پاسخگو نیست.

مهد کودک مهوار با مدیریت خانم عسگری بدترین مهد کودکی هست که من چندوقته پیش رفتم دیدم ..به کودکان &nb ...

سلام من خودم مامان هستم الان دوسال دخترم مهد مهوار میبرم و خیلی راضی ام هم خیلی چیزها یاد گرفته هم اصلا این چیزهایی که شما فرمودین درست نیست حتی دیدم که خود مامان ها شربت میارن مدیریت قبول نمیکنن و اتفاقا خیلی خیلی با بچه ها خوش برخوردن

سلام به همگی
مهدکودک نارگل با مدیریت خانم رسولی چند ساله من بچم رو میبرم چه پسر بزرگم چه کوچیکه واقعا از عملکردشون و نگهداریشون راضیم
بچه ها رو چشمشون نگه میدارند بعضی مهدکودک فقط بلدن تبلیغ کنند ولی نارگل هرچی تبلیغ داره واقعیت رو به همه نشون میده به نظرم یه نگاه به نظرات بقیه مامانا بندازید