2777
2789
عنوان

خونریزی بعداز زایمان

331 بازدید | 41 پست

دوستان من یک‌ماهه زایمان طبیعی کردم تا الان خونریزی داشتم دیروز کامل قطع شد اما انگار ترشح داشتم و بوی خیلی بدی داشت حالا امروز ک از خواب بیدار شدم بازم خون اومده بود و بعد یهو دلم درد گرفت طوریم نمیشه راحت راه برم فک کنم رحممه بهم فشار میاره بعد یهو دیدم خونریزی شدید تر شده و ب رنگ قرمززز ب نظر شما طبیعیه ؟؟؟

اینم اضافه کنم ک حدود ۵روز بعداز زایمان یه لخته ب اندازه کف دست با زور از واژنم کشیدم بیرون ی جوری نبود ک خودش لیز باشه بیاد باید خودم میکشیدمش نمیدونم قیافش هم شبیه جفت بود هم لخته خون ممکنه اون جفت بوده ک مونده؟یا لخته خون بوده اگه جفت بوده بازم ممکنه مونده باشه؟

بعدش هرکی میدونه بگه دخترم بعضی وقتا سرفه میکنه در حد دوتا ب نظر شما از خشکی خونس یا خدایی نکرده مریضه؟

ببخشید خیلی پر حرفی کردم🙏🏻

همسرم قلب من ♥️نی نیم وجود من 🤰🏻مامانم دنیای من🌍 بابام تاج سرم🙆‍♀️ آبجیم همدمم.👩‍❤️‍💋‍👩داداشام تکیه گاهم🤗 خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین.👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر رفتن یکم برام سخته گفتم اینجا شاید یکی تجربه ای داشته باشه 

همسرم قلب من ♥️نی نیم وجود من 🤰🏻مامانم دنیای من🌍 بابام تاج سرم🙆‍♀️ آبجیم همدمم.👩‍❤️‍💋‍👩داداشام تکیه گاهم🤗 خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین.👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦
تک سرفه مال رفلاکسه..خودتم برو دکتر ی معاینه بشی

تا چهل روز معاینه نمیکنن

بعدش تنهام کسی نیست دخترمو بگیره برم دکتر😢

کاش ی سونو واژینال بدی .چون شاید تیکه جفت مونده باشه .. مال من ک مونده بود 

شما علایمت چطور بود؟چطور فهمیدی مونده میشه راهنماییم کنی

سلام عزیزم اینکه میگی بوی بد میده احتمال زیاد عفونته خونریزیت هم به خاطر اینکه احتمالا شاید یه مقدار از حفت تو رحمت مونده منم ۱۳ روز بود زایمان کرده بودم خونریزم قطع نشده بود زیادم شده بودکه  رنگش رو به قهوه ای سوخته غلطتشم زیاد بود وقتی به دکتر گفتم یه قرص رو برام نوشتن دو ساعت بعد خوردن این قرص دو تا لخته ی گوشتی ازم دفع شد خونریزیمم قطع شد فقط هر ازگاهی یا لک بینی داشتم یا خونابه الان دیگه خداروشکر بهترم شما بهتری سونو انجام بدی مطمین بشی چیزی نمونده

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘
جفت چسبیده بود ب رحم. با اینکه رحممو با دست تمیز کردن ولی ی ۲ سانتی باز مونده بود

منم موقع بیرون اومدن یکم طول کشید دیر اومد بیرون جفتم ولی دکتره جفتو بهم نشون داد کامل 

تا چهل روز معاینه نمیکنن بعدش تنهام کسی نیست دخترمو بگیره برم دکتر😢

کی گفته معاینه نمیکنن برو همون بیمارستانی ک زایمان گردی من 13 روزم بود زایمان کردم عفونت کردم رفتم معاینمم کردن برو نکنه چیزی مونده باشه تو رحمت میمیری خدایی نکرده خطرناکه عزیزم

واسه سلامتی دخترم لطفا ی صلوات بفرستین
شما علایمت چطور بود؟چطور فهمیدی مونده میشه راهنماییم کنی

من اوایل همون خونریری طبیعی ک همه بعد زایمان داشتنو داشتم بعدش قطع شد.. بعد ی روز کاچی با ی عالمه گرمی دارچین . زنجفیل و.... خوردم با دم نوش آویشن بعد یهو عین پریود خونریزی کردم .گفتم شاید پر... ولی سونو ک دادم گفت تیکه جفت مونده

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
سلام عزیزم اینکه میگی بوی بد میده احتمال زیاد عفونته خونریزیت هم به خاطر اینکه احتمالا شاید یه مقدار ...

وای من تا الان بیخیال موندم چون همه اطرافیانم میگن تا چهل روز طبیعیه خونریزی پس حتما میرم دکتر