2777
2789
عنوان

چیکار کنم با این اخلاقش؟

199 بازدید | 20 پست

قبل از ازدواج یکی از شروط اصلی من مستقل بودن بود ینی اینکه طرف واسه هرچیزی وابسته خانوادش نباشه و کلا آزادی داشته باشه حداقل توی تصمیماش 

دوران آشناییمونم دقیقا اینطوری بود

در عین احترام گذاشتن به خانوادش استقلال داشت تو تصمیماش و کاراش

طوری هم بود ک دیگه مطمئن شدم و حتی بیانش نکردم

ولی الان دقیقا برعکس شده واسه خریده نون هم نظر خانوادش میپرسه کدوم نونوایی خوبه🤦‍♀️

تماما ریز جزئیات زندگیمونو خواهرش میدونه حتی چیزایی ک کلی تاکید کردم ک اینا رازه

حرفی هم میزنم فک میکنه من با خانوادش مشکل دارم

چجوری بهش بفهمونم من با خانوادش مشکلی ندارم ولی با این قضیه ک همه رو در جریان ریز جزئیات زندگیمون میزاره مشکل دارم؟ 😭

🌸تلاش کن،طلاش کن.🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ی چیزی که بدش میاد به خانوادت بگو تا به روش بیارن بفهمه توهم همین حال داری

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.
دقیقا به همین زبونی که به ما گفتی بهش بگو 

نمیشه

بشدتتتت وابستگی نشون میده به خانوادش

یه دفعه همه نشسته بودیم من کمک لازم داشتم وایساده بود پیشه خواهرش حرف می‌زد و عکسای گالری گوشیمو نگاه میکردن

بعدم بهش میگم چرا نیومدی کمکم

تو ک دیدی کمک لازم دارم

میگفت دیدم خواهرم ذوق داره عکسا رو ببینه گفتم بهش نشون بدم

🌸تلاش کن،طلاش کن.🌸
نمیشه بشدتتتت وابستگی نشون میده به خانوادش یه دفعه همه نشسته بودیم من کمک لازم داشتم وایساده بود پ ...

وای حستو درک کردم منم به شدت از مرد وابسته متنفرم

خداکنه یه دونه به بلوغ فکری رسیده و مستقل قسمتم بشه 

به نظرم بگو بهش قشنگ توضیح بده اگه قبول نکرد بگو لازم میدونم یه جلسه مشاوره بریم

آره حس میکنم نیازه واقعا دیگه نمیتونم😭😭😭😭 چجوری راضیش کنم ک بریم؟ فک نکنم قبول کنه

شوهر من چند تا اخلاق بد منو از سرم انداخت با پشششششتتتتتکار توی تذکر دادن و توضیح دادن😖 انقدر آروم آروم گفت و گفت تا بالاخره گذاشتم کنار

اخلاقای بد من یکیش مثلا درگیر کردن بیش از حد خودم توی مسائل خونوادم بود یا صمیمی شدن با همکارام که همینجوری با ریزریز صحبت کردن چند ساله از سرم تا حد زیادی انداخت

شاید برای شوهر شمام موثر باشه این روش عزیزم

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***