2777
2789

من دو سه دست لباس زمستونی ارزون گرفتم کلا شد 150البته  دوماه پیش

شانس آوردم کاپشن و کتونی پارسالش هنوز اندازه است

ولی واسه جایی رفتن لباس خوب دارم همیشه چون لباسهای مهمونیشو یه کم بزرگتر گرفتم 

میشه واسه نی نی دار شدن خواهرم صلوات بفرستین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی فکر کنم شما بچه مهد کودکی ندارید آخه من دلم میخواد بزرگه که میره مهد لباساش تمیز و نو باشه

دوست ندارم اسراف بشه

اصلا نمیدونم زیاد میخرم

کم میخرم

اسراف رو دوست ندارم

من سالی چند بار خرید میکنم ولی خب بچه مهد کودکی لباس زیاد میخواد(الان مدرسه ای شده عصرها میره مهد) چون عملا لباس توخونه خیلی معنی نداره ولی نویی لباسش که مثلا توخونه ای و راحتی هست رو تو مهمونی اول چند بار میپوشونم بعدم لباس جنس خوب میگیرم مخصوصا تو سن بچه من که خیلی کوچک نمیشه که کهنه نشه در آخرم لباسهای پسرم رو میدم به اطرافیانم استفاده کنن دوستم هم برام لباسهای پسرش رو میده کلی صرفه جوئی میشه مخصوصا برای لباس بیرون و کاپشن و این حرفا حتی کفشهای پسرم رو هم میدم به اطرافیانم که باهم راحت هستیم از زیر بیست زیاد خرید میکردم قیمتهاش نسبت به جنسش عالیه الان کمتر میگیرم ولی بازم بتونم خرید میکنم ازش

پسر گلم 

من امسال اینجوری بوده برا دو تا بچه ها رو هم 

عید ۴۰۰  تابستون  ۱۰۰ خونگی ۱۰۰ بیرونی پاییز همون لباس عید پوشیدم سوئیشرت  ۱۴۰ دوتاشون کاپشن داشتن امسال ولی اگه بتونم پایان فصل حدودا ۴۰۰ میشه کاپشناشون

وااااای شد سالی یک میلیون فکر نمیکردم اینقدر زیاد بشه