2777
2789
عنوان

این ماشین حق من هست یا نه ؟

1136 بازدید | 41 پست

یکم طولانیه ولی لطفا بخونید و نظرتون رو بگید 

من و همسرم از اول زندگیمون که  حدود 2 سال و خورده ایه خیلی پیشرفت کردیم خونه ماشین سفر های خوب و اینا پا به پای هم کار کردیم من یه قرون به مامانم اینا تو جهیزیه خریدن کمک نکردم یه چی حدود 100 تومن تو این دوسال به همسرم دادم کلا هم تو این دو سال یه پراید برای خودم خریدم کلی طلا فروختم برای خونه مثلا طلایی که خیلی دوسش داشتمو با طلاهای دخترایام عوض کرده بودمو یک ماه بعد خریدش فروختم 

خلاصه من بیدریغ همه چیمو پای این زندگی گذاشتم عروسی نگرفتم ارایشگاه انچنانی نرفتم و ..... در حالی که من تک بچم و خانوادم هیچی و دریغ نکردن ازم 

نصف خونه رو هم به اجبار وامش به نام من کرد که بعد سند زدن گفت بیا به جاش از مهریت به ارزشش بگذر که من کولی بازی دراوردم و گفت میخواستم امتحانت کنم 

حالا این یه پیش زمینه که ما چیکارا کردیم تا برم سراغ ماشین 

خدایا شکرت...   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لایک لدفن ❤

خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه     بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 .....  حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝                                                                                                  دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی                                ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐               یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐                    

ادامه نده حقته حقته حقته حقته

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

ادامه اش رو نخونده میگم شوهرت رو پر رو کردی 

شوهرمن بگه به جای مهرت به نام ت بشه میکشمش

در ضمن من خانه دار هستم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

همسرم اومد خواستگاری یه پراید داشت چند ماه بعد اونو فروخت 17 منم 10 گذاشتم روش یه 206  سال 93خریدیم سال بعدش اونو فروخت یه206 مدل  96 خرید 2 ماه پیش اونو خروختیم برای کاری من پراید داشتم اونو سوار شدیم حالا پرایدو میخوایم بفروشیم یه لیفان خریدیم این ماشین جدید حق من هست به اسم من باشه من تو این همه سال فقط یه پراید تونستم برای خودم بخرم حالا دیگه باز اونم ندارم خیلی ناراحتم  

خدایا شکرت...   
ادامه نده حقته حقته حقته حقته

بلوط حرف منو زدی رو داده به شوهرش اونم داره سواستفاده میکنه. به مرد جماعت فداکاری کنی فک میکنه انگشتتو فرو کردی داری چشمشو درمیاری

تظاهر میکنم به زندگی کردن
همسرم اومد خواستگاری یه پراید داشت چند ماه بعد اونو فروخت 17 منم 10 گذاشتم روش یه 206  سال 93خر ...

نفروش خو پرایدتو . اون به تو ماشین بده نیس 

تظاهر میکنم به زندگی کردن