2777
2789
عنوان

کیا غربالگری دوم گفتم مشکل داره اما بچه شون سالم بدنیا اومده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 15905 بازدید | 53 پست
یعتی به داون میبره ؟؟ 

ببین نمیدونم کدوم مریضیش پرریسک شده تو غربالگری چندتا مریضی نشون میده یکیش داون هست والا نگفت کدومشه گفت فقط سریع امروز ببر جوابتو آزمایشگاه وای خدا از سقط وحشت دارم   

ببین نمیدونم کدوم مریضیش پرریسک شده تو غربالگری چندتا مریضی نشون میده یکیش داون هست والا نگفت کدومشه ...

از هولم غلط غلوط تایپ میکنم گفت جوابو ببرم پیش دکترم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالم خیلی خرابه اگه بگن سقط کن چکارکنم 4 ماه زحمت کشیدم سرکار اومدم    

به قول دکترم ضعيف ترين غربالگريا تو ايران انجام ميشه ،ميدونستی فقط و فقط نيم در صد از اونايی که ريسک ميزنن مشکل دارن ،يعنی فقط يه نفر از هر دويست نفر ،واسه منم ريسک متوسط زده بودن تو غربالگری اول ،پيگيري نکردم فقط تا اخر بارداريم خودخوری ميکردم که بچه مشکل داره ...خدارو شکر الان نه ماهشه و سالم

فکر میکنم شگرد جدید دکتراست چون آمینوسنتز خیلی گرونه .زنعمو من همینجوری شد .آمینوسنتز هم انجام داد و ...

والا از این پدرسوخته ها هرچی بگی برمیاد وجدان ندارن فقط دنبال پولن والا 

ببین نمیدونم کدوم مریضیش پرریسک شده تو غربالگری چندتا مریضی نشون میده یکیش داون هست والا نگفت کدومشه ...

اگه میح ای عکسشو بذار 

دوستم گفتم داونه رفت آمینو داد سالم بود

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
به قول دکترم ضعيف ترين غربالگريا تو ايران انجام ميشه ،ميدونستی فقط و فقط نيم در صد از اونايی که ريسک ...

خداحفظش کنه خدا لعنتشون کنه نمیگن ماهم انسانیم اعصابمون خراب میشه والا

والا از این پدرسوخته ها هرچی بگی برمیاد وجدان ندارن فقط دنبال پولن والا 

همه پولکی شدن .ولی خب مادر وقتی می‌فهمه بچش مشکل داره .هر چی بهش بگن و باید انجام بده هر چند این دکترا حرف مفت بزنن

دقیقا

عزیزم نگران نباش انشالله ک چیزی نیس،دختراول منم ریسکم بالا بود و آزمایش دومو انجام دادم و خداروشکر مشکلی نداشت

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

عزیزم نگران نباش انشالله ک چیزی نیس،دختراول منم ریسکم بالا بود و آزمایش دومو انجام دادم و خداروشکر م ...

برای من آزمایش اول خوب بود دومی ریسک بالا شد

برام دعا کنید توروخدا چیزی نباشه میگم نکنه ناشکری کردم اینطوری شده خدایا منو ببخش من برام فرقی نمی ک ...

حتما دعات میکنم.توکلت به خدا باشه.به زنعموی منم گفتن بچت مشکل داره و هم باید آمنیوسنتز بشه هم اکوی قلب جنین.زنعموم اونقد گریه کرد که داشت دیوونه میشد.هرچی میگفتم نگران نباش چیز خاصی نیست نمیتونست خودشو آروم کنه.خداروشکر هیچیش نبود.الان دوسال و نیمشه سالم و باهوش و شیطونه‌.خودت و بچتو بسپر به خدا.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی