2777
2789
عنوان

خانومایه راه حل واسه سریع لاغرشدن بدین تروخدا😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1523 بازدید | 38 پست
ازچاقی متنقررررررم نمیدونم چ غلطی بکنم ازبس هیچی اندازم نیست تولباسام دارم افسرده میشم

منم دارم ۸۰ میشم .البته من هشت کیلو هم کم کنم عالی میشم .پرخوری میکنم 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجوری وزن کم نمیکنی تنها راه درستش اینه کالری شماری کنی و همه چیز بخوری ولی کم بخوری .هم چنین هر روز یه ساعت پیاده روی سریع داشته باشی بهت قول میدم این کارو بکنی خیلی زود لاغر میشی

من که از امروز رژیم شیر و خرما میگیرم

خواهر من اينكارو كرد چندسال پيش الان معدش افتضاح داغووووونه

خيلي وزن كم كردا از ٧٥شد ٥٥

اما الان همش پاش دكتره و البته دوباره به همون وزن برگشت

عشقم همسرم😍نفسم بچه هام😍
خواهر من اينكارو كرد چندسال پيش الان معدش افتضاح داغووووونه خيلي وزن كم كردا از ٧٥شد ٥٥ اما الان ه ...

رژیم شیرو خرما برای سه روزه.بیشتر ازون عوارض شدید داره

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
عزيزم اسم قهوتونو ميگي؟؟؟

گلم همین قهوه ی معمولی استفاده کردم.. چه علی کافه چه همین نسکافه های اماده که فقط اب جوش میریزی و حل میکنی

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
روزانه اول صبح یه لیوان اب با یقاشق ابلیمو بخور هم اشتهاتو کم میکنه هم چربی سوزه... قبل غذاهم بخور.. ...

زنیانو چقدر میخوری بعد از غذا؟ یه قاشق یا نصف لیوان؟

گلم همین قهوه ی معمولی استفاده کردم.. چه علی کافه چه همین نسکافه های اماده که فقط اب جوش میریزی و حل ...

اونا که شکر داره توش؟ ایراد نداره؟

یه قاشق پودر دارچینو بایه استکان آب جوش و یه کوچولو عسل قاطی کن بخور عاااااااالیه،و قبل غذا یه قاشق سرکه سیبو با یه لیوان آب مخلوط کن بخور،خواهر شوهرم با خوردن همین دمنوش دارچین ۸کیلو کم کرد چون واقعا اشتهاشو کم کرده بود

زنیانو چقدر میخوری بعد از غذا؟ یه قاشق یا نصف لیوان؟

نه تقریبا یک سوم لیوان کوچولو میشه یه قلوپ

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
منم تپل بودم شوهرکردم لاغرشدم😊😊

من دقیقا برعکس.

نه تقریبا یک سوم لیوان کوچولو میشه یه قلوپ

ممنون عزیزم