2777
2789
چقدر دلم از جمله آخرت گرفت.... دهه شصتی هستین؟اخه الان تو تاپیک آشنایی مجازی دیدم حرف از یاهو مسنجر ...

اره 

67

شرمنده ❤❤

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
با اجازا اسی . میشه لطفا به پسرم رای بدین؟؟فقط تا شنبه وقت داره چون اس ام اس هست برا بقیه سخته فرست ...

من فرستادم راي جيه عزيوم

ماندن به پای کسی که دوستش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست.(حسین پناهی)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرمنده چرا دشمنت شرمنده خوبه یه دهه شصتیم تو این سایت دیدم احساس پیرزن بودن میکردم منم ۶۵ ایم  ...

😄😄😄

اره اینجا همه فینگیلن!

خوشحالم از اشناییت

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
ممنون عزیزم اره مادرشوهرمم همیشه همینو میگه . که روح پدرومادرت هنوز مراقبته! وقتی مشکلی دارم میگه ا ...

ولی من در این خصوص یقین دارم عزیزدل

به عینه بارها مشاهده کردم و اطمینان دارم که قطعا اون ها مراقب شما هستند...

خصوصا شما که در نوجوانی از موهبت حضور ایشون محروم شدید...

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.

من يادمه سيكارت و از كوشي درمياورديم به110 زنك ميزديم باهاشون دوست ميشديم لامصبا اسم همشونم رضا درميومد😂يبار كه حرف ميزديم يادش بخير نميدونم دختر عموم جي كفت منم خنده م كرفت مادربزركم بيدار شد با عصاش افتاد توجونمون 😆😆فحشمون ميداد دلتون شوهر ميخواد بريد شوهر كنيد جرا آبرومونو ميبريد داغ كرديد اي خدا رحمتش كنه جقدرماجرا داشتيم باهاش

ماندن به پای کسی که دوستش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست.(حسین پناهی)

نصف شب گشنم شده بود اومدم برم سر یخجال یه سوسک  تو اشپزخونه دیدم حالا هم ترسیدم هم دلم نیومد کسی بیدار کنم که بکشتش خودم دست به کار شدم یه لنگه دمپایی چنان روی سوسک زدم که همه خانوادم از صداش  بیدار شدن سوسک بیچاره هم له شده بود اینقد با غیض و ترس زده بودم ۰🤣🤣🤣

خدا هست و خدا هست و خدا هست........

من خوابم به شدت سنگینه... یبار دخترمو بغلم خوابونده بودم ک بخوابه... خودم خوابم برد.. بعد غلت زدم رفتم روش کامل.. صدای جیغ و گریه ی بنده خدا دراومد.. ماام خونه مادرشوهرم اینا بودیم. شوهرم بیدارم میکرد که پاشو ازرو بچه.. من انقد هول بودم که همونجوری روش بودم میزدم رو صورتم داد میزدم یا ابولفضل.. شوهرم میگفت بابا پاشو از رو آلا لهش کردی.. من هی داد میزدم یا ابولفضل العباس.. به خودم اومدم دیدم طفلیو دوساعت له کردم.. مادرشوهر و پدر شوهرمم بالاسرم غش کردن از خنده... منم تا صب خوابم نبرد گریه میکردم که بچمو له کردم چه مادر بدی ام من.. این تجربه یبار دیگه ام داشتم صب شوهرم بیدار شده میبینه دخترم با صدا نفس میکشه.. میبینه من بجای بالش رو شکم دخترم خوابیدم.. بعدازاون من ممنوع شدم از خوابیدن پیشش.. ولی بازم یواشکی میرفتم پیشش میخوابیدم.. بهترین تجربس پیش دخترت بخوابی بغلش کنی

منم نصفه شبا خواهرم و بیدار میکردم پاشو برو کولر و خاموش کن.اون طفلکم تو خواب میرفت خاموش میکرد.صبح که بیدار میشدیم میگفت تو دیشب منو بیدار کردی برم کولر و خاموش کنم نامرد؟؟؟؟؟؟

وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ ﴿۵۱﴾ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ ﴿۵۲

من دوشب پیش سه راهی برداشتم گذاشتمش رو اپن ساعت ۳صب رفتم شارژرم بردارم ببرم تو اتاق  پام پیچید به سیم سه راهی لامصب چنان با صدای بدی افتاد رو سرامیک ک خودم سکته کردم همشون بیدارن شدن مامانم از اون ور هی داد میزد از تو اتاق چییییییییی بوووود منم جواب نمیدادم ازترسم😑

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
من خوابم به شدت سنگینه... یبار دخترمو بغلم خوابونده بودم ک بخوابه... خودم خوابم برد.. بعد غلت زدم رف ...

آخیی عزیزممم چن سالشه دخترت

من خوابم به شدت سنگینه... یبار دخترمو بغلم خوابونده بودم ک بخوابه... خودم خوابم برد.. بعد غلت زدم رف ...

آخیی عزیزممم چن سالشه دخترت؟

یبار نصفه شبی رفتم آب بخورم لیوان از دستم افتاد تو سینک صداش خیلی بلند بود همه بیدار شدن عموم هم خونمون بود.یه لبخند ملیح بهشون زدم و رفتم خوابیدم.یبار هم ساعت دو شب تو خواب به داداشم زنگ زده بودم بعد اون هرچی زنگ میزد رد تماس میزدم بنده خدا انقدر ترسیده بود زنگ زد گوشی شوهرم و باهم حل و‌فصلش کردن منم کلا خواب بودم😅😅

چند سال پیش خونه پدرم یه گوسفند قربونی خریده بودیم تو حیاط بود نصفه شبی اومد سرشو به در پذیرایی میکوبوند یهو شیشه در کلا شکست و باصدای بدی ریخت همه فکر کردیم زلزله س خونه هم پر مهمون هرکی به یه طرف فرار میکرد🤣🤣 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿