2777
2789
عنوان

شوهر دروغگو

450 بازدید | 43 پست

دگ واقعا از دست خودش و دروغاش خسته شدم بخدا...

بیرون میره میگم کجا رفتی میگه بازار یا فلان جا بعدش میفهمم که کافه رفته عیاشی با رفیقای بیشعورش که هرچی میکشم از دست خودش و همین رفیقاشه فقط براشون خرج میکنه هر چی اونا بگن قبول میکنه میره دنبالشون اون سر شهر براشون خرج میکنه پیتزا یا ساندویچ یا هر کوفتی میخره بعدش میرسونشون خونشون .... یا فقط برا ماشینش خرج میکنه هر روز میبرتش ی بلایی سر ماشین میاره کم‌کم روزی ۷۰-۸۰ اینطوری خرج میکنه با درآمد روزانه‌اش در صورتی که من میگم فلان چیز بخر یا بهم پول بده میگه من که بهت پول دادم اول ماه حالا چقد داده ۱۴۰۰ که خرج خونه و خودم و برای بچه تو راهی وسایل بخرم 

شغلش شیفتیه وقتی میاد از سرکار یا خوابه یا میره بیرون من همه‌ی این موضوع‌ها رو که میدونم به روش نیاوردم رمز گوشیشو میدونم از پیام‌هاش و عکساش اینا رو فهمیدم و اینکه حس ششمم خوبه

بخدا دگ کشش ندارم 

تازه ادعای دوست داشتنش منو کشته

به نظرتون چکار کنم راهنماییم کنین بخدا از بس حرص میخورم نگران بچمم که عصبی میشه وقتی به دنیا بیاد

عاشق خدا هستم خداوندی که داشتن او جبران همه نداشته‌های من است...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی خیال باش ناراحتی باعث سقط جنینه تو روحیه ی اون جوجه تاثیر میزاره از الان تا س روز اینده واسم ویس اومد ک انرژی های مثبت ب زمین نزدیک میشه به چیزای خوب فکر کن چون تا ده سال اینده این س روز تاثیر میزاره 

نمیتونی از دوستاش دوزش کنی این کار رو باید از اول جلوش رو میگفتی الان دیره میتونی جلوش رو بگیری ولی ...

یعنی هیچ راحلی نیست اون جونشم واسه رفیقاش میده بخدا

بی خیال باش ناراحتی باعث سقط جنینه تو روحیه ی اون جوجه تاثیر میزاره از الان تا س روز اینده واسم ویس ...

هر کاری میکنم نمیتونم بیخیال کاراش بشم

نمیتونی از دوستاش دوزش کنی این کار رو باید از اول جلوش رو میگفتی الان دیره میتونی جلوش رو بگیری ولی ...

کلا خیلی ساده است همه ازش سواستفاده میکنن ولی شانس من برا من زرنگ بازی درمیاره