Arshida4223 مدیر عضویت: 1395/04/17 تعداد پست: 5469 عنوان بچه ها دعا کنین مریضی شوهرم جدی نباشه😔 | مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 20 پست چند روزه شوهرم نفسش سنگین شده پریروز رفت بیمارستان آزمایش و عکس گرفتن گفتن ریه اش عفونت داره. حالا امروز دوباره حالش بد شد زود اومد خونه الانم اسنپ گرفت رفت بیمارستان مسیح دانشوری. میشه دعا کنین مشکل خاصی نداشته باشه؟ خیلی نگرانم😔 یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته 1398/09/19 | 22:53 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
Arshida4223 مدیر استارتر عضویت: 1395/04/17 تعداد پست: 5469 مسیح دانشوری زد پای مادرشوهر منوداغون کرد تو آنژیو همش مریضو میدن دست دانشجوها ایشالا همسرت خوب می ... عههه؟ مثلا رفت بیمارستان تخصصی ریه که بهتر باشه یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته
Arshida4223 مدیر استارتر عضویت: 1395/04/17 تعداد پست: 5469 تو چرا نرفتی باهاش؟؟ ایشالا خوب میشه عفونت اگه باشه خکب میشه نگران نباش پسرم دوسالشه نمیتونستم برم باهاش. خدا کنه مشکل دیگه ای نداشته باشه یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته
نيلدون عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 10841 به شوهرت بگو فردا پس فردا وقت بگیره از دکتر ساسان تواناتخصصش ریس.خیلیم معروفهخاک بر سرا بیمارستان مسیح دانشوری الکی آنژیو کرد مادرشوهرمودکتر توانا خیلی معروفه .بردیمش گفت از اول میومدین من با یه قرص خوبش میکردم
نيلدون عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 10841 به شوهرت بگو فردا پس فردا وقت بگیره از دکتر ساسان توانا تخصصش ریس.خیلیم معروفه خاک بر سرا بیمارستا ... چرا پیامم یه جملش چپه شده
Arshida4223 مدیر استارتر عضویت: 1395/04/17 تعداد پست: 5469 به شوهرت بگو فردا پس فردا وقت بگیره از دکتر ساسان توانا تخصصش ریس.خیلیم معروفه خاک بر سرا بیمارستا ... باسه عزیزم. مرسی که گفتی یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته
نيلدون عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 10841 عههه؟ مثلا رفت بیمارستان تخصصی ریه که بهتر باشه اونجا آموزشیه.کلا. بیمارستان تخصصی ریه تو ایران یکی همینه یکیم فکر کنم شیرازه