2777
2789
عنوان

لانه گزینی چجوریه ؟

67 بازدید | 5 پست

من رابطه داشتم 

با کان 

بعدش برای اطمینان بیشتر اورژانسی خوردم ۷ روز بعد پری شدم ولی ۳ روز و کم قهوه ای تیره بود ممکنه لانه گزینی باشه ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاندوم داشتین مگه پاره شد که اورژانسی خوردی؟اگه میدونستی اورژانسی چقدر ضرر داره راحت نمیخوردیش.تا مدتها پریودیت تحت تاثیرشه.احتمالا از همون قرصها هم پریودیت اینجوری شده.و اینکه شما چند روز به پریودیت مونده بود که رابطه داشتی.همون ۷ روز؟ اون موقع که احتمال ازاد شدن تخمک خیلی کمه عزیز

وقتی میخاستم عضو شم هر اسمی میزدم قبول نمیکرد دخترمم شدیدا مریض بود و بدنش عفونت کرده بود منم  حرصم گرفت این اسمو گذاشتم منتظر بودم دوباره قبول نکنه که از شانسم قبول کرد. گفتم بنویسم همه در جریان باشن
کاندوم داشتین مگه پاره شد که اورژانسی خوردی؟اگه میدونستی اورژانسی چقدر ضرر داره راحت نمیخوردیش.تا مد ...

نه کاندوم پاره نشده بود ولی چون دارم جدا میشم از ترس اینکه سوراخ نباشه اورژانسی خوردم 

دقیقا وسط تخمک گذاریم بود یعنی یک هفته بعد پریودیم رابطه داشتم و ۱۰ روز مونده به موعد اصلی پریودیم 

پریود شدم