2777
2789
عنوان

بارداری وچاقی

89 بازدید | 18 پست

توبارداری کسایی بودن ک بعدزایمانشون وزنشون همون وزن اول بوده باشه یا کم اضافه کرده باشن بعداز زایمانشون ینی بعداز اینکه بچه وجفت وکیسه اب اومد بیرون نسبت ب روز اول حاملگی چقد وزنتون اضافه شد

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

من قبل از سزارین تو بیمارستان وزن کردم 93 کیلو بودم🙈بعدش 40 روز موندم خونه مامانم روز 40 م اومدم که خونه خودم وزن کردم شده بودم 94🙈از بس که خورده و هوابیده بودم فقط.

ولی بعدش عرض 60 روز شدم 81 کیلو

میشه واسه سلامتی مامانم و سالم بغل کردن بچم یه صلوات مهمونم کنی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قبل از سزارین تو بیمارستان وزن کردم 93 کیلو بودم🙈بعدش 40 روز موندم خونه مامانم روز 40 م اومدم که ...

وزن قبل حاملگی چقدبود

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

من قبل بارداری ۶۰ کیلو بودم ... روز زایمان ۷۴

۲۰ روز بعد رایمانم دوباره شدم ۶۰🤗

الانم ۶ماهه زایمان کردم همون ۶۰ موندم

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
من قبل بارداری ۶۰ کیلو بودم ... روز زایمان ۷۴ ۲۰ روز بعد رایمانم دوباره شدم ۶۰🤗 الانم ۶ماهه زایما ...

ینی کامل برمیگرده؟منم۵۸الان ۷هفتمه از بس میگن بخور بخور۵۹شدم میترسم بعداززایمان برنگرده😔

ینی کامل برمیگرده؟منم۵۸الان ۷هفتمه از بس میگن بخور بخور۵۹شدم میترسم بعداززایمان برنگرده😔

بعضیها برمیگرده بعضی هم نه.من تا پایان۴ماه هیچی اضاف نکردم

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

من ۵۶بودم تا دوماه دوسه کیلو کم کردم الان که ۲۶هفتم تو دوهفته ۲کیلو زیاد کردم 😒😒وکلا الان شدم ۶۳به خاطر این پریناتاله هستا البته اشتهامم زیاد شده پریناتال رو کردم یه روز در میون خداکنه زیاد نکنم همش برسه به نی نی 

من ۵۶بودم تا دوماه دوسه کیلو کم کردم الان که ۲۶هفتم تو دوهفته ۲کیلو زیاد کردم 😒😒وکلا الان شدم ۶۳به ...

پریناتال چیه؟

من با قبل زایمانم ۵ کیلو فرق دارم، خیلی ناراحتم

خب ۵کیلو ک میشه تو۲ماه کمش کرد چیزی نیس فقط اراده میخاددرضمن بنظرم شیر ک بدی برمیگردی ن؟

بعضیها برمیگرده بعضی هم نه.من تا پایان۴ماه هیچی اضاف نکردم

بستگی داره ب وراثتم مربوط میشه مثلا من مامانم توشیردهی انقدهیکلش خوب میشه حتی از قبل زایمانم خوشگل ترمیشه