توبارداری کسایی بودن ک بعدزایمانشون وزنشون همون وزن اول بوده باشه یا کم اضافه کرده باشن بعداز زایمانشون ینی بعداز اینکه بچه وجفت وکیسه اب اومد بیرون نسبت ب روز اول حاملگی چقد وزنتون اضافه شد
گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
من قبل از سزارین تو بیمارستان وزن کردم 93 کیلو بودم🙈بعدش 40 روز موندم خونه مامانم روز 40 م اومدم که خونه خودم وزن کردم شده بودم 94🙈از بس که خورده و هوابیده بودم فقط.
ولی بعدش عرض 60 روز شدم 81 کیلو
میشه واسه سلامتی مامانم و سالم بغل کردن بچم یه صلوات مهمونم کنی؟
خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....
ینی کامل برمیگرده؟منم۵۸الان ۷هفتمه از بس میگن بخور بخور۵۹شدم میترسم بعداززایمان برنگرده😔
بعضیها برمیگرده بعضی هم نه.من تا پایان۴ماه هیچی اضاف نکردم
خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....
من ۵۶بودم تا دوماه دوسه کیلو کم کردم الان که ۲۶هفتم تو دوهفته ۲کیلو زیاد کردم 😒😒وکلا الان شدم ۶۳به خاطر این پریناتاله هستا البته اشتهامم زیاد شده پریناتال رو کردم یه روز در میون خداکنه زیاد نکنم همش برسه به نی نی