2777
2789

فقط عه عه میگه و مفهوم حرف مارو متوجه میشه ولی هنوز زبون وا نکرده . از اونجایی ک پدربزرگم لال بود خیلی نگرانم.چیکار کنم بخدا همش باهاش بازی میکنم حرف میزنم شعر میخونم

ولی لالایی و قصه موقع خواب نمیگم چون حواسش پرت میشه و نمیخوابه باید سکوت باشه

بچه منم ۱۶ ماهشه همینه..فقط جیغ زدن و گریه بلده همین..هیچی نمیگه

تخم کبوتر بده بچت 

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس حرف میزنه خواهرزادمم تا دوسال یه کلمه هم نمیگفت.طوری که عمه ی خرش میگفت لاله الانم ۱۲ سالشه سالم سالم

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

عزیزم نگران نباش 

ان‌شاءالله که هیچی نیست 

روزا براش قصه بگو 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

به حرف میاد عزیزم صبر کن هنوز زود هست 

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

دختر منم تا دوسال و دوماه هیچی نمی گفت حتی مامان ،  بعد یکدفعه شروع کرد به حرف زدن 

حالا اگه میخوای دکتر ببر ولی فکر کنم هنوز دیر نشده نگران نباش 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

هر بچه یجوره 

قطعا به اطرافیان نگاه میکنی فک میکنی دیره

منم بچه خواهرشوهرم سه سالشه عیر کلمات اصلی بلد نیس جمله بندی بگه انگار خارجی حرف میزنه   

ولی دختر من ماشاالله باشه البته

قبل یسالگی مامان بابا اب دد اینجور چیزا میگف

الانم که یسالونیمش قشنگ با کلمات حرفشو میرسونه 

نگران نباش بعضی بچه ها اینحورین یهو زبون باز میکنن

دکتر چی میگه ؟

گوشاش مشکلی نداره خوب میشنوه؟

به نظر من که هنوز خیلی وقت داره پسردایی من 3 سالگی حرف زد الان دکترا داره تو آمریکا داره پول پارو میکنه ! مغزیه واسه خودش

ايشالا درمان سرطان كشف بشه