2777
2789
عنوان

دختر شایسته جهان

| مشاهده متن کامل بحث + 1435 بازدید | 45 پست
دوباره بزن رو این لینک

خانم استارتر اولا که برای انتخاب دختر شایسته زیبایی معمولی یکی از ملاکهای انتخاب و اکثرا در رشته های تحصیلی یا ورزشی مقام دارن و دوم اینکه ملاکهای زیبایی ما مردمان خاورمیانه با اروپا و امریکا خیلی متفاوت هستش این خانمها شاید به چشم زنان خاورمیانه زیبا نباشن اما به چشم باقی دنیا زیبا و خوش اندام هستن عزیزم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش ما هم داشتیم اینجا حمایت از حقوق زنان باشه . البته واقعی و از ته دل    

میگم که بیشتربایدجایزه صلح نوبل روبهش میدادن

حرف شماهم درست

امامن خودم به شخصه چنین جوایزی روقبول ندارم که چندتازیبارووخوش استایل روجداکنندوبهشون صفت ملکه وپرنسس وووبدن

حالابازهم یه کارعلمی حقوق بشری خیرخواهانه باشه یه چیزی امابرای قیافه واندام 😕

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
میگم که بیشتربایدجایزه صلح نوبل روبهش میدادن حرف شماهم درست امامن خودم به شخصه چنین جوایزی روقبول ...

انگار بعد از انتخاب باید برن به کشور های دیگ و فعالیت های انسان دوستانه انجام بدن 

نفردوم فقط خوبه من خودم بدون ارایش بجزدومی ازبقیه خوشگلترم😀

ازیه بزرگی پرسیدن رازارامشت چیه گفت تاحالاباکسی بحث نکردم پرسیدن مگ میشه گفت بله حق باشماست نمیشه😊
ترسیدم فکر کردم داری دعوا می کنی باهام    

نه 😂😂😂اطلاعات دادم بهت اگثرا یا مدل هستن یا سفیر ازادی و اینجور چیزا یا فعالیتهای خیریه انجام میدن یا تحصیلا عالیه دارن یادم میاد سال ۲۰۱۱ سه تا از شرکت کنندگان دانشجوی پزشکی و دندانپزشکی بودن و به چند زبان دنیا مسلط بودن و حرف میزدن