2777
2789
عنوان

سونو ان تی 😍😍😍

428 بازدید | 47 پست

فکر نمیکردم مادر شدن انقدر حس نابی باشه اینو از شنیدن صدای قلبت از دیدن دست و پاهای کوچولوت متوجه شدم  نفسم 😍 خدایا اشک تو چشمام جمع شده از این همه بزرگیت از اینکه قلبمو نشکستی و جوابمو دادی

یا امام رضا جواب دعاهامو دادی 👶 خدایا شـــکرت🙏

دوستان رفتم سونو ان تی ۱۴ هفته بودم و بچم سالم بود خداروشکر،و جنسیتـــش هم یه پسرِ👦😍 خوشتیپِ (مثل باباش😝)

همینجا دعا میکنم برای تمام زنان سرزمینم که این حس خوبو تجربه کنن🙏

دعا کنید سالم بدنیا بیاد دوستان به دعاهاتون نیاز دارم عزیزان🙏😘

از کانال پوشاک ایلاز بی بی حمایت کنید💚 ایدی روبیکام👇@bano99ilaz       کانال روبیکام  👇https://rubika.ir/ilyazbaby    پسرای عزیزم قول میدم مامان خوبی باشم براتون💙💙                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزییییزم...انشالله ک ب سلامتی بیاد تو بغلت..منم دوهفته پیش رفتم گفت مشکوکه ب دختر خداروشکر سالم بود😍😍

دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین  

اسی میشه عکسشو بذاری؟؟

دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین  

وای خداکوچولوتوبراتون حفظ کنه بسلامتی بغلش کنی انشاالله😍😍😍😍😍😍

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
اخ اخ نگو بهش وقتي فكر ميكنم ديوونه ميشم از يه قطره چي به وجود مياد اعتقادم به خدا هزاران برابر شد

درست مثله من واقعا معجزه خداس تاقبلش خیلی اعتقاداتم قوی نبود

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤