2777
2789

سلام مامانا

بیاید گبزنیم و در و دل کنیم و از تجربیات هم استفاده کنیم.

من یک مادر شاغل هستم. پسرکم چهارده ماهشه و ماشاالله پرانرژِی و بازیگوش و ... متاسفانه از نوزادی تا حالا بد خواب و سخت خواب و ... به زور بلا با یک ساعت راه رفتن می خوابونمش و تا میاد خوابم ببره با گریه بیدار میشه. از کم خوابی خودم بی حال و بی انرژِ هستم.

اصلا دیگه فرصت ندارم به خودم برسم. قبل از ازدواج و قبل بارداری قرطی و خوش پوش و ... ولی الان حتی اپیلاسیون وقت نمی کنم برم. 

خیلی کارا توی ذهنمه برای خودم بکنم که به هیچ کدومشون نمیرسم.

بیاید بهم از خودتون و تجربیاتتون بگید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی دو سال بگذره بهتر میشه 

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

ببین عزیزم مثلا من خودم خواهرندارم ولی گاهی از مامانم میخوام که بیاد پیش بچه ام تا خودم برم مثلا ارایشگاه یا میبرمش یکی دوساعت خونه مامانم تا بتونم برم ارایشگاه .یا خریدی چیزی تو هم میتونی یک یا دوبار در هفته این کارو انجام بدی

منم‌شاغل بودم ولی از تابستون کارو گذاشتم کنار  انگار زندگی بی معنی شده بود براموهمش خسته همیشه کار داشتم  حس وحال نداشتم 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))

[QUOTE=115220952]عزیزم نمیشه از کسی کمک بگیری؟مثلا مادری یا خواهری؟

عزیزم خواهر که ندارم. خداخیر و طول عمر بده به پدرومادرم که با سن بالا سه روز در هفته بچم رو نگهداری میکنن تا من از سرکاربیام. دوروزم همسرم تا ظهر نمیره سرکار تا من بیام.

ولی واقعا شرایط بچم و خودم خیلی سخت شده. اصلا حالت افسردگی دارم میکنم.

منم شاغل بودم با به بچه ي بدددخواب واقعا كاري خيلي نميشه كرد از فولاد نيستيم كه  بايد صبر كني& ...

خدا از زبونت بشنوه عزیزم.

یعنی همش به خدا میگم خدایا سالم باشه و ماهم سالم و توانا تا قدرت تربیت خوبش رو داشته باشیمو البته خوب بخوابه.

خدایا کی بشه خوب بخوابه.

هرشب کارم تسبیحات فاطمه زهرا و آیت الکرسی و ...

ولی...

منم‌شاغل بودم ولی از تابستون کارو گذاشتم کنار  انگار زندگی بی معنی شده بود براموهمش خسته همیشه ...

عزیزم شرایط کار همسرم طوری نیست که من بتونم کارنکنم. نمیگیم بده ولی نگرانآینده بچمم چون همسرم بازنشستگی و بیمه فعلا نداره.

منم رسمی هستم و اصلا نمیتونم کارم رو ول کنم. از طرفی همش توی خونه بودن کسل ترم میکنه. با همه سختیش مجبورم

[QUOTE=115220952]عزیزم نمیشه از کسی کمک بگیری؟مثلا مادری یا خواهری؟ عزیزم خواهر که ندارم. خداخیر و ...

خوب نمیشه یه مدت مرخصی بگیری به خودت برسی یاساعت کاریتو کمتر کنی؟یا یک روز در هفته رو به خودت اختصاص بدی اخه اینجوری که شما میگی میشه چندتا فشار فشار کار بچه خانه سخته