2777
2789
عنوان

درامد

112 بازدید | 15 پست

تور خدا بیاین دوستان لطفا هرکی این تاپیک دید بیاد راهنمایی کنه من میخام درامد زایی داشته باشم توی خونه اما هیچ سرمایه ای ندارم ب تاج درست کردن و کار با خمیر چینی هم علاقه دارم اما دوره ندیدم ک حرفه ای یاد داشته باشم.دارم تو خونه روانی میشم نی نی هم ندارم سرگرم باشم فقط نمیدونم از کجا شروع کنم چ کاری انجام بدم ک بازار داشته باشه چ کلاسی برم ک موفق باشه و درامد خوبی داشته باشه؟؟ لطفا اگ تجربه دارید یا ایده ای دارید راهنمایی کنید🙏🙏

خداجووونم سپاسگذارم بابت هدیه قشنگت که بعد از ۲ سال و نیم انتظار  تو دلم گذاشتی و تیکرمو واقعی کردی در تاریخ ۱۱ تیر ماه ۹۹ 🙏❤عشقای مامان بابا ما عاشقتونیم انشالله سلامت بیاین بغلمون😍امشب تولد امام رضاس خدایا به حق امام رضا دامن همه منتظرا سبز بشه به زودی❤🙏الهی امین🙏❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی ازکارای که الان خیلی درامدداره فقط حوصله میخوادسبزی امادست ،سوپی،خورشتی،خوردنیو....ترشی فروشی ایناکاری خونگیه خیلیم درامدداره

لطفالایک نکنید،ممنون

ببین اول به چی علاقه داری و بازارش چطوره بعد آموزش ببین تو اون زمینه و شروع کن به درآمد درآوردن، تنها راهش همینه بدون آموزش و تلاش نمیشه

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد
عزیزم توی کانالاخیلی خوب توضیح میدن راحت میتونی یادبگیری

کانال اموزش تاج ندیدم من یا کار با خمیر چینی؟؟ شما دارین همچین کانالایی؟؟

خداجووونم سپاسگذارم بابت هدیه قشنگت که بعد از ۲ سال و نیم انتظار  تو دلم گذاشتی و تیکرمو واقعی کردی در تاریخ ۱۱ تیر ماه ۹۹ 🙏❤عشقای مامان بابا ما عاشقتونیم انشالله سلامت بیاین بغلمون😍امشب تولد امام رضاس خدایا به حق امام رضا دامن همه منتظرا سبز بشه به زودی❤🙏الهی امین🙏❤

[QUOTE=115219750]ميتوني با کانالاي عمده فروشي تو تلگرام هماهنگ کني ي گروه تو واتساپ بزن دوست فاميل اشنا رو اد کن..لبا 

متاسفانه سرمایه ندارم 

[QUOTE=115219975]ببین اول به چی علاقه داری و بازارش چطوره بعد آموزش ببین تو اون زمینه و شروع کن به درآمد درآوردن، 

میخام تاج و گلسر درس کنم اما دست رو دست زیاده شک دارم بتونم 😞

یکی ازکارای که الان خیلی درامدداره فقط حوصله میخوادسبزی امادست ،سوپی،خورشتی،خوردنیو....ترشی فروشی ای ...

سبزی ب ب نظرم کار زیاد داره اما درامدش کمه مخصوصا اینک شهر ما کوچیک اینجا بیشتر خودشون اینکارارو انجام میدن

کسی تا حالا کار اینترنتی انجام داده؟؟؟

کانال اموزش تاج ندیدم من یا کار با خمیر چینی؟؟ شما دارین همچین کانالایی؟؟

قبلایه توی تل گرام یه گروه اینجوری عضوبودم،الان هرچی فکرکردم اسمش یادم نیومد

لطفالایک نکنید،ممنون