2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست من ازش گرفت هیچ فرقی با رژیمای رایگان نداره 

رژیم فقط ارادس 

کالری شماری کن لاغر میشی 

برو تاپیک بامداد خمار داره مفتی کمک می کنه به اینو اون 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
شما رژیمشو دیدی؟

اره یه اسم الکالاین گذاشته روش که یعنی جدید 

دوستم این قد عصبانی بود می خواست شکایت کنه ازش 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
جدا؟

بله چون می گفت یه جورایی کلاه برداری داره می کنه 

موفق باشی 

فدات شم عزیزم حالا دوستتون‌چه‌کرد ؟ لاغر شد ؟ 

اره با ورزش و کالری شماری لاغر شد 

واله منم در به در دنبال یه متخصص تغذیه خوبم.قبلا با کرمانی خیییلی راحت کم‌کردم الان هزینش زیاد شده

سلام، عزیزم، بهترین کار رژیم درست و اصولیه زیر نظر دکتر تغذیه، یه رژیم سالم باید همه ی مواد غذایی و گروه های غذایی رو توش داشته باشه تا بدنت دچار کمبود و عوارض نشه، من چند وقت پیش رژیم داشتم،. خدا رو شکر، خیلی راضی بودم، غذام از سفره خانواده جدا نمی شد و زحمت و دردسر اضافی نداشتم 

خدا  خیرش بده 

هزینه شم واقعا مناسبه، از این پزشکای دلسوزی  هست که بیشتر دنبال سلامت جامعه هست تا پول و درإمد 

لینک کانال دکتر تغذیه مو که ازش رژیم گرفتم برات می فرستم، امیدوارم به کارت بیاد، 🌹

اینم لینکش 👇

Drzahrab@

آدرس کانال :

http://t.me/dietclinicz/

استارتر من ایشون  رونمیشناسم اما دوره انلاین گرفتم 15 کیلو سه ماهه  کم کردم خیلی هم  راضی بودم غذایی مطابق سفره وورزش توی خونه واموزش ماساژ شکم

درخواست دوستی مو قبول کن  رژیمم روبفرستم واست  ببین عزیز