2777
2789
عنوان

چرا اينجوري ميگيد ...

158 بازدید | 17 پست

به نظر من اين كه ميگين حاجتمونو از فلان امام بخوايم خيلي اشتباه چون ادم فقط بايد از خدا بخواد من نميدونم بعضيا چه جوري ميگن مثلا امام رضا حاجتمونو داد مطمينن خدا داده امام رضا فقط واسه شده توي اين دنيا فقط فقط بايد به خدا تكيه كرد من نتيجة ديدم كه ميگم به نماز خوندن اينا هم نيست بايد دلت پاك باشه اول و اخر خدا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم انشاءالله که خدا همیشه حاجتت رو بده 

اما بعضی وقتا ما گناه باریم و از ائمه میخوایم که واسطه بشن و ما حاجتمون رو بگیریم 

اگه ما این برآورده شدن رو خود ائمه بدونیم که دچار شرک شدیم

اره منم همیشه از خود خدامیخام فقط 

فقط وقتی امامان رو واسطه قرارمیدم که گناهی کرده باشم و خجالت بکشم ازخدابخام ببخشه یامثلا حس کنم گناهم خیلی بزرگ بوده و روی توبه نداشته باشم ازشون میخام طلب عفو کنن برام همین 

به کوچکی گناه نگاه نکن بنگرچه کسی را نافرمانی میکنی...

خدا ، ایمان ، عمل صالح و شفعاء مجموع اعتقاداتی هستن که میتونه مارو توی این دنیا و اون دنیا کمک کنه .

هیچ کدوم منهای دیگری نمیتونه کامل باشه .

چون همون خدایی که گفته وجودداره هر جا از ایمان گفته بلافاصله عمل صالح هم اورده ، و پیامبر همون خدا که به فرموده ی قران جز از روی وحی حرفی نمیزنه گفتن اهل بیت من همتراز قران هست .

سلام😊 
نی نی یار شب لایکم کرد هیس  😐😂

وجدانی🙄

حقیقتا منم از نی‌نی‌یار ۱ الی ۵، نی‌نی‌یار صبح و ظهر و شب می‌ترسم😰😰😰

نی‌نی‌یار شب لایکم نکنی توروخدا😋

اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد
وجدانی🙄 حقیقتا منم از نی‌نی‌یار ۱ الی ۵، نی‌نی‌یار صبح و ظهر و شب می‌ترسم😰😰😰 نی‌نی‌یار شب لایک ...

😂

هر روز را چنان زندگی کن ، گویا آخرین روز زندگی توست...❤️💫

هیچ شخصی نمیره بگه امام رضا من رو شفا ، ممکنه لفظ رو بکار ببره ولی همه میدونن چون امام رضا مقرب الهی هست ، میتونه شفاعت بنده گنه کار رو بکنن ، نه اینکه خودشون مستقیما شفا بدن

سلام😊 

ضمن اینکه خدا به نماز ما نیاز نداره و ما نیاز داریم 

دانشمند های ژاپنی اومدن روی بدن انسان تحقیق کردن و متوجه شدن که روزانه امواج منفی و الکترون های زیادی به بدن جذب میشه و روی نورون های عصبی تاثیر میزارن و باعث میشن مغز عملکرد درستی نداشته باشه و انسان دچار اختلالات ذهنی بشه 

میخواستن یه لباس رو اختراع کنن که مانع جذب امواج به بدن بشه اما دیدن کار خیلی سختیه و هزینه زیادی هم داره پس گفتن بیاید یه کاری کنیم که بدن این امواج رو دفع کنه و پس از مدت ها تحقیق کشف کردن که اگه انسان سرش رو  روی یه محور مغناطیسی خاصی به زمین فرود بیاره این امواج به زمین منتقل میشن و بدن انسان به آرامش میرسه

که این یعنی سجده و محور مغناطیسی خاص همون کعبه هست

الآن توی ژاپن مکان هایی رو اختصاص دادن که مردم روزی چند بار میرن و سجده میکنن

در ضمن مگه میشه کسی رو دوست داشت و به فرمان هاش عمل نکرد؟ این شبهات که توی ذهنتون ایجاد شده فقط از سمت شیطان میتونه باشه 

وگرنه خدا قرآن رو واسه چی فرستاده اگه آدم باید دلش پاک باشه و نماز نخونه و ...؟