2777
2789
عنوان

آبگرمکن روشن نمیشه لطفا کمک کنید

3305 بازدید | 25 پست

سلام خانما لطفا اگر آبگرمکن دیواری دارید کمکم کنید شعله آبگرمکن روشن بود آب بهش پاشید خاموش شد شمعشم بلد نیستم روشن کنم کسی میدونه چجوری روشنش کنم؟

خانمای اصفهانی میشه لطفا اگه کار سرایداری 

یه دکمه قرمز  اون زیره باید اونو فشار بدی بعد فندک دو بزنی نکه داری

فرزند عزیزم پس کی قرار است بیایی و دل مادر را شاد کنی؟؟این روزها به شدت احساس تنهایی میکنم..گاهی آنقدر دیوارهای خانه به من فشار می آورند که دیوانه میشم...پس کی قرار است شیر خوردنت، تاتاتی کردنت ،بغل شدنت، شیرین زبانی هایت را ببینم؟؟کی قرار است تو اولین کلمه را به زبان بیاوری و من از شدت ذوق هی از تو خواهش کنم که دوباره تکرار کنی؟؟کی قرار است ذوق کردنت برای رفتن به مدرسه را ببینم؟کی قرار است اولین ها را با هم تجربه کنیم؟؟مادر این روزها غریب و تنهاس تو را در زندگی اش کم دارد خیلی کم دارد...به مادر بگو تا کی باید عکسهای بچه ها را با حسرت ببینم؟و یا از شنیدن مادر شدن اطرافیانم بغض کنم؟فقط به مادر بگو تا کی باید منتظر بمانم؟...فرزندم به تو قول میدهم برایت مادر خوبی شوم فقط بیا😔😔 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اول شیر کنترل روی آبگرمکن رو که ولوم داره بچرخون و تو حالت ستاره قرار بده بعد اون دکمه سیاه بالاشو فشار بده گاز از شمعک میاد بیرون بعد با کبریت روشنش کن و اون دکمه رو همچنان تا حدود یک دقیقه فشار بده تا شعله شمعک نپره بعد هم ولوم رو روی درجه ها بچرخون مشعل روشن میشه

پیلوت را فشار بده تا صدای جرین گاز را بشنوی بعد کبریت یا فندک بزن تا شمع روشن شودبرای مدت 30ثانیه بایدپیلوت را به پایین نگه داری تا ترموکوبل داغ شده وشمع روشن بمونه بعدجهت پیلوت را به طرف شعله بچرخان تا مشعل روش شود.

درجه رو بچرخون تا آخر بسمت راست

بعد به سمت چپ بچرخون تا بره روی علامت جرقه یا شعله کوچیک بعد به سمت داخل فشار بده بره داخل بعد دکمه قرمز گوشه سمت راست داخل آبگرمکن رو بزن تا جرقه بزنه اگه گرفت که خوب اگه نه چند بار بزن

اگر نگرفت با فندک امتحان کن یا کبریت

بعد که شعله گرفت باید یه دیقه نگه داری بعد ولوم رو رها کنی اگر روشن نموند دوباره از اول اگر روشن موند یکم به سمت چپ بچرخون بره روی دمای زیاد تا آب داغ بشه

#بزرگی سرار به گفتار نیست #دوصد گفته چون نیم کردار نیست.