2777
2789

من ۴ شنبه وقت سرکلاژ دارم ولی هنوز لکه بینیم تموم نشده

خداجونم ازت ممنونم بابت فرشته هایی که تودلم گذاشتی.ازت میخوام حفظشون کنی واسم و۹ ماه بخیربگذره.هزااااااران بارشکرت بابت این نعمت.خودت مواظب دوقلوهام باش❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا لکه بینی دارب عزبزم چرا سرکلاژ؟سرکلاژ ۹۰ درصد جلو زایمان زودرس میکیره

ازهفته ۴ داشتم الانم هفته ۱۶ هستم.دوقلوباردارم.بایدسرکلاژ کنم چون طول سرویکسم کمترازنرمال بود.

خداجونم ازت ممنونم بابت فرشته هایی که تودلم گذاشتی.ازت میخوام حفظشون کنی واسم و۹ ماه بخیربگذره.هزااااااران بارشکرت بابت این نعمت.خودت مواظب دوقلوهام باش❤
خونریزی منم داشتم از سه زایمانم واسه دوتاشون  نترس جیز عادیه

آره ولی مال من باوجود هرروز آمپول وشیاف خوب نشده وقت سرکلاژمم میگذره اینطوری

ازهفته ۴ داشتم الانم هفته ۱۶ هستم.دوقلوباردارم.بایدسرکلاژ کنم چون طول سرویکسم کمترازنرمال بود.

ان شالله با سرکلاژ خیالت راحت راحت میشخ

خوتریزیتم از ماه پنح قطع میشه

خدایا شکرت بابت همه چی
نمیگن علتش چیه

هماتوم دارم عزیزم بخاطراونه.خب بالکه بینی سرکلاژ میکنن؟