2777
2789
عنوان

به گوشت ويار پيدا كردم !؟

217 بازدید | 35 پست

كباب تأبه اي تاپيك زدم خراب كردم ريختم دور يه بسته گوشت تازه دراوردم حس ميكنم كلا گوشتا بو ميدن ممكنه حساس شده باشم به خاطر قرص ال دي باشه!؟يا ممكنه باردار باشم☹️اخه حالت تهوع و درد تخمدانم دارم ١٠روزه ال دي ميخورم شايد از قبل بوده و من نفهميدم يا اثرات قرص الان مثل بارداري!؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باردلر که نیستی ال دی میخوری احتمالا عوارض قرصه

اخه ده روزه ميخورم قبلشم بي بي حال زد ولي خب كمرنگ بود  از موقع پري هم شروع نكردم يهويي شروع كردم قرص خوردن

درد تخمدان هم از قرص؟

ممکنه من تو بارداری همینجوری‌بودم😐همه گوشتا بوی گندیده میدادن

وقتی وجود خدا باورت بشه،خدا یه نقطه میزاره زیر باورت و یاورت میشه❤مربای سابقم کاش نی نی یار کاربری سابقمو برگردونه😐
اخه ده روزه ميخورم قبلشم بي بي حال زد ولي خب كمرنگ بود  از موقع پري هم شروع نكردم يهويي شروع كر ...

وااای چرا میخورررری خببب هاله داشته دیگهههه

وقتی وجود خدا باورت بشه،خدا یه نقطه میزاره زیر باورت و یاورت میشه❤مربای سابقم کاش نی نی یار کاربری سابقمو برگردونه😐
نمیدونم فقط گوشتارو حروم نکن!واسه چی باید خراب شده باشه تو فریزر

نميدونم بخدا حس ميكنم همه چي بو ميده

از ديروز تهوع دارم درد شديد زير دل داغونم كلا حيف گوشتا خيلي بود ريختم دور

نميدونم بخدا حس ميكنم همه چي بو ميده از ديروز تهوع دارم درد شديد زير دل داغونم كلا حيف گوشتا خيلي ب ...

واااای دختررررر تو حامله ای بی بی‌چکت هاله داشته دبگهههه

اخه خيلي كمرنگ بود لكه بيني داشتم دكترم گفت٣ماه بخور احتمال ضعيف ميدم ناباروري هم داشتيم اخه

چرا اول‌ازمایش ندادی خب همین الان برو ازمایش بده

واااای دختررررر تو حامله ای بی بی‌چکت هاله داشته دبگهههه

باردار باشم خودمو ميكشمممم اخه يني اينم مواظب نبودم سقط بشه خودكشي ميكنم🙁دعا كن نباشه ماه ديگه بشم راستش سينه هام سياه شده🙁الان دقت كردم اگه از قرص نباشه