2777
2789
عنوان

اسباب بازی😢

229 بازدید | 31 پست

پسرم دوسالو ۴ ماهشه دوروزه بهونه اسباب بازی میگیره امروز رفتم اینو خریدم اونجا ذوق کرد ولی الان بازی نمیکنه باهاش شوهرم میگه دوست نداره

آدم های این زمانه                                                                     این چنین اند:                                                                       باگرگ بره میخورند                                                   باچوپان گریه میکنند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز باباباش رفته الکی خودش توپ وقلک وبادبادک خریده دوباره عصر میگفت بازی صبح بردیمش اینوخریدیم دوباره الان میگه بازی

آدم های این زمانه                                                                     این چنین اند:                                                                       باگرگ بره میخورند                                                   باچوپان گریه میکنند
چندی خریدی؟@!!!!

۳۵

همینجورین

درواقع انتظار ما زیاده بچه ها همین خریدنشو دوس دارن

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

من چند روز پیش رفتم کلی پول دادم یه توپ موزیکال برای پسرم گرفتم  الان باورت نمیشه حتی نمیدونم جنازشو کجا سر به نیست کرده همون ساعت اول  دیگه موزیکش کار نمی‌کرد😐😐😐😐

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))