2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

1587 بازدید | 32 پست

سلام خانوما. هر چی تست میزارم از بعد پریودم، همش یه خط پررنگ و یه هاله خیلی کمرنگ میفته. آخرین پریودمم ۲۷آبان بود. چرا اینجوریه به نظرتون؟

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دیگه نزدیکه به زودی پررنگ میشه البته واسه بعضی خانمها میگن پررنگ نمیشه تو اقدامت رو داشته باش اگه ...

عه جدی. آخه دو سه روزی هست زیر دلم تیر میکشه ،یکم ترشح هم داشتم. ولی بازم تست زدم نشون نداد. اقدام که داشتم ولی نمیدونم تخمک گذاری شده یا نه

عه جدی. آخه دو سه روزی هست زیر دلم تیر میکشه ،یکم ترشح هم داشتم. ولی بازم تست زدم نشون نداد. اقدام ک ...

خب حتما همون بوده کیت پررنگ نشده. مارک کیتها هم حساسیتشون فرق داره به نظرم انجام‌شده تخمک گذاریت

تقریبا از ۱۶ روز قبل پریودی یعنی از ۱۱ آذر باید کیت میزدی تا ۱۳ اینا باید پررنگ میشد ولی خب بعضی ها ...

آره اتفاقا زدم تو اون تاریخ ها. ولی پررنگ نشد😥. تو برگه ش نوشته اگه کمرنگ بود خط دوم یعنی یا قبل از تخمک گذاری یا بعدش. خودمم گیج شدم

خب حتما همون بوده کیت پررنگ نشده. مارک کیتها هم حساسیتشون فرق داره به نظرم انجام‌شده تخمک گذاریت

پس خدا کنه اینجور باشه🙏

آره اتفاقا زدم تو اون تاریخ ها. ولی پررنگ نشد😥. تو برگه ش نوشته اگه کمرنگ بود خط دوم یعنی یا قبل از ...

تو کیت من نوشته بود واسه بعضی از خانمها خط دوم هیچ وقت پررنگ نمیشه بنابراین به نشانه هام توجه کن مثل همون درد خفیف و ترشحات... بعدم همون کمرنگها رو ببین چه روزی پررنگتر از بقیه بود.وقای همون هاله هم میندازه یعنی نزدیکه چون ۱۱ گذاشتی هنوز رد نشده بوده نزدیک بوده ببین کدوم روز پررنگتر از بقیه بود

تو کیت من نوشته بود واسه بعضی از خانمها خط دوم هیچ وقت پررنگ نمیشه بنابراین به نشانه هام توجه کن مثل ...

باشه عزیزم. ممکنه کسی پریود بشه ولی تخمک گذاری نداشته باشه؟

باشه عزیزم. ممکنه کسی پریود بشه ولی تخمک گذاری نداشته باشه؟

نمیدونم واقعا اگه دارو مصرف نمیکنی قطعا یه تخمکی ازاد شده که خونریزی داری ولی بعضیها با دارو پریود میشن. ممکنه فولیکول کوچیک باشه... ولی حسایت کیت هم فرق داره ادرارم نباید زیاد ابکی باشه قبلش زیاد مایعات نخور

من دو تا مارک رو همزمان داخل ادرار میزاشتم یکیش پررنگتر بود یکی کمرنگ. مکس ۱۴ فقط روز تخمک گذاریم پررنگ شد یه مارک دیگه یادم نیست چی بود سه روز دو خطش پررنگ بود.تو نت سرچ کردم انگار مکس ۱۴ بهتره

نمیدونم واقعا اگه دارو مصرف نمیکنی قطعا یه تخمکی ازاد شده که خونریزی داری ولی بعضیها با دارو پریود م ...

دارو مصرف نمیکنم، اما پلی کیستیک هستم که از بعد ازدواجم، دارم بدون دارو پریود میشم. میخاستم ببینم تخمک گذاری هم میکنم. چون این ماه دومه اقدام کردم