2777
2789
عنوان

گردن پسرم کج شده

| مشاهده متن کامل بحث + 6436 بازدید | 65 پست
دخترم وقتی ۴ روزه بود عکس گرفتم اوردم تهران دکتر زرگر گفت یکی از مهره های ستون فقراتش نیمه تشکیل شده ...

اتفاقا منم برای تشخیص بردم پیش زرگر. درصورتیکه ورزشهاشو یه مدت حتی یه هفته هم انجام ندی کجی برمیگرده. من اینقد حالم بد شد وقتی دکتر زرگر گفتن گردنش کجه،که همونجا تو مطبش پسرمم بغلم بود داشتم زمین میخوردم همسرم گرفتم که زمین نخورم. اصلا نفهمیدم چی شدم اصلا هنگ کردم. ولی تحمل کن و مرتب انجام بده ان شاءالله خوب میشه. شما اگه اومدین تهران اگه امکانش براتون هست دوسه هفته ایی بمونین که زیر نظر گرجانی باشین. که روند درمان رو پیگیری میکنه. ببینیه شما خوب انجام میدین یا نه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم وقتی ۴ روزه بود عکس گرفتم اوردم تهران دکتر زرگر گفت یکی از مهره های ستون فقراتش نیمه تشکیل شده ...

نگران نباشین خوب میشه. مگه دکتر زرگر نگفتن با فیزیوتراپی خوب میشه. پس نگران چی هستین.یه خانمی هم‌پشرش یکسال و خورده ایی بود گفت چندماه بردم کاردرمانی جواب نگرفتم تازه اورده بود پیش خانم دکتر گرجانی. از اول شروع کنه. شما هم ان شاءالله قوی باشین خوب میشه.

بهبهانم عزیزم .دکتر زرگر گفت کارمن نیست معرفی نامه داد بیمارستان شریعتی پیش دکتر نبیان ارتوپد اطفال  نبیان گفتن کاردرمانی ۲۰ جلسه ببرم 

خداوندا! میدانم تنها نجات دهنده هستی و می دانم اگر خوانده شوی پاسخم خواهی داد. پس آرامش روحم را در حضور الهی ات تجربه میکنم، دردها و رنجهایم را در حضور الهی ات شفا ببخش و تنهاییم را با وجود پر لطفت پایان ده

اهواز فوق تخصص ارتوپد اطفال بردم گفت کوچیکه فیزیوتراپی براش خوب نیست اسیب میزنه

خداوندا! میدانم تنها نجات دهنده هستی و می دانم اگر خوانده شوی پاسخم خواهی داد. پس آرامش روحم را در حضور الهی ات تجربه میکنم، دردها و رنجهایم را در حضور الهی ات شفا ببخش و تنهاییم را با وجود پر لطفت پایان ده

کاردرمانی هم با روغن بچه ماساژ میداد .سمت چپ گردنش کجی داره گفت باید گوش راستش اروم بیاری سمت شونه .یکی دیگه از نرمشا هم سرشو به هر دوسمت میچرخوند بینیش باید بیاد سمت شونه

تو بیداری که اصلا نمیذاره باهاش کارکنم وقتی خوابه روزی ی ساعت کارمیکنم

اهواز فوق تخصص ارتوپد اطفال بردم گفت کوچیکه فیزیوتراپی براش خوب نیست اسیب میزنه

وا بچه چندروزه هم من دیدم تورتیکولی داشته فیزیوتراپی براش انجام دادن. اتفاقا تا کوچیکتره راحتتر میشه انجام داد و زودتر خوب میشه چون هنوز گردن نگرفته. 

تو بیداری که اصلا نمیذاره باهاش کارکنم وقتی خوابه روزی ی ساعت کارمیکنم

جالبه تو خواب چطور اصلا نشنیده بودم. بچه باید بیدار باشه ورزشهاشو با دقت انجام بدین. تو بیداری خوب مقاومت میکنن و گریه میکنن ولی باید باید انجام بدیم. من هردفعه موقع ورزشهای پسرم با گریه هاش گریه میکردم ولی چاره ایی نبود

بهبهانم عزیزم .دکتر زرگر گفت کارمن نیست معرفی نامه داد بیمارستان شریعتی پیش دکتر نبیان ارتوپد اطفال ...

دکتر زرگر به من که ادرس فیزیوتراپی گرجانی داد. مگه بچه شما تورتیکولی نداره؟

چرا تورتیکولی داره عزیزم

اگه خوب شده براچی دوباره میخوای ببری پیش دکتر گرجانی ؟؟

نمیدونم دکتر زرگر گفت ببر پیش دکتر نبیان  اونم که نظرش کاردرمانی بود  دوماهگی بردم کاردرمانی هنوز درگیرم ۲۰ جلسه باهاش کارکردن بعدش تا الان خودم تو خونه باهاش میکنم