2777
2789
عنوان

لیزر موی زاید صورت و بدن

194 بازدید | 19 پست

سلام خانمهای گل   

ممنون میشم اگه تجربیاتی در مورد لیزر صورت و بدن دارید در اختیارم بزارید 

این که اگه انجام دادید راضی هستید و از چه نوعش بوده ؟

اینکه ایا عوارض داره یا خیر ؟ و ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا لیزرصورت خوب نیست چون بعدش کلی مراقبت لازمه وحتی زیر نورلامپ هم بایدضدافتاب بزنی و هردوساعت سریع تمدید کنی کلی کرم و ضدافتاب گرون بایدبخری که یه موقع لک نشه صورتت

افتاب هم که دیگه بدتر

خلاصه برای صورت توی ایران خوب نیست چون افتابش بقول معروف تیزه

من انجام دادم هشت جلسه بازم بیست درصد موهام مونده بود که دیگه نرفتم 

الان کم شده  شیو میکنم کم کم داره برمیگرده .دستگاه الکس کوترا

صورتمم انجام دادم خیلی جاهاش کم شده ولی یه جاهایی هم موهای ضخیم در اومده فکر میکنم اگه ادامه میدادم عالی بود.در کل زمانی که میرفتم لیزر پوستم خیلی خوشکل شده بود

من انجام دادم هشت جلسه بازم بیست درصد موهام مونده بود که دیگه نرفتم  الان کم شده  شیو میک ...

ببخشید لیزر مو روی کم شدن تعریق هم اثری داره؟ منظورم زیر بغله و اینکه آدم کمتر به مام و این چیزا نیاز داشته باشه؟ یا فرقی نمیکنه؟

ببخشید لیزر مو روی کم شدن تعریق هم اثری داره؟ منظورم زیر بغله و اینکه آدم کمتر به مام و این چیزا نیا ...

برای من که خیلی تاثیر داشت بو که اصلا نمیگرفت عرق هم خیلی کم شده بود.