2777
2789
عنوان

مرخصی بدون حقوق و بیمه

128 بازدید | 5 پست

سلام.

بچه ها کسی میدونه اگه من بخوام 3 ماه مرخصی بدون حقوق بگیرم، بیمه م قطع میشه یا نه؟

تامین اجتماعی.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
آره قطع میشه ، باید خودت بری بیمه پولشو بدی 

یعنی پول کارفرما رو خودم بدم حله؟ بعدش برگردم سر کارم دوباره روال عادی ادامه داره؟

نمیخوام سابقه بیمه م وقفه بیافته بخاطر این میگم.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم که جواب دادی. مرسی

خواهش ، من تا حالا چند بار مرخصی گرفتم ، بعد که دوباره رفتم سر کار ، رفتم بیمه پول اون فاصله رو دادم ، وقفه از بین رفته ، قبلش نمی تونی،  روزی که بعد اون میری سر کار ، میری بیمه برای تسویه

خدایا شکرت