2777
2789
عنوان

مژه هام کوتاهه ...

402 بازدید | 16 پست

میخوام پر و بلند بشن..کسی راهی رو رفته نتیجه گرفته باشه؟روغن کرچک زدم یه مدت بیشتر شد ریزشش.نمیدونم اصل نبود یا چی

مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یک ماه و خورده ای تقویت مژه سریتا میزنم ببین واقعا از این رو به اون رو شده مژه هام من مژه هام کوتاه و خالی بود الان پر شده و مخصوصا بلند شده اصلا خیلی خیلی خوب شده دیشب که شوهرم میگفت رفتی مژه کاشتی گفتم نه بابا این تقویت مژه رو میزنم گفت برای مو سر چرا نمیسازن از اینها

ولی خوب فکر کنم همیشه باید بزنی

شنیدم سریتا رو قط کنی ریزش شدید داره خیلی سر در گمم.کاشت هم نمیخوام برم از این بد تر بشه تهش

مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭

سانیاجان شما خودت استفاده کردی؟

دخمل گلی تو چشم نمیره بسوزه؟

یه جا میگفتن سرمه خوبه واسه مژه.کسی تاثیرشو دیده؟