2777
2789
عنوان

خانمای گل اگه کسی درباره کارزشت فرزندتون تذکربده عکس العمل تون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 30 پست
آخه امشب خونه مامانم بالاشتای مبل اورده بودپایین زیرش میوه پوست میکرد بعدمن وابجیم هرهفته یه روز میر ...

خب خانومی شما لحنتو عوض کن...چرا میگی کار زشتیه ک آتو بدی دست زنداداشت...بهش یه بشقاب یده بگو عمه جون عزیزم میوه تو داخل این پوست بگیر ک پشتی کثیف نشه...بنظر من اینجور بهتره اینک شما میگی کارت زشته زبون زنداداشت دراز میشه چون ممکنه بعدا بچه خودتم شیطونی کنه بعد اونم میگه بچت کازش زشته یا بچه های دیگه شیطنت کنن میگه بچه من از اونا بهتره

آخه امشب خونه مامانم بالاشتای مبل اورده بودپایین زیرش میوه پوست میکرد بعدمن وابجیم هرهفته یه روز میر ...

شما نهایت مثه قبل به خوده بچها تذکر بده وقتی مادرش از رفتار بده بچشم طرفداری میکنه

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا ..اسی ایشون درست میگه...پدر یا مادرت اینکارو کنه...بیشتر پدرت...چون خواهر شوهر خودم بخواد تذکر ...

خب عزیزم کارای خونه مادرشوهرت به عهده خواهرشوهرته؟به نظرم بچه که حالیش نمیشه حداقل مادرش بایدقبول کنه رفتارش زشته بعداینا اکثرن خونه مامانم هستن ودختراش همیشه سرکاینتان ولی مامانشون سرجاش نشسته صداشون میزنه نمیره ببینه چیکارمیکنن

خب به زنداداشتان در کمال احترام بگید باشه اشکال نداره ولی خودت تمیز کن درست کن .کارای بچه را مثلا وقتی جیش میکنه بگو اشکال نداره خودت فرش را بشور .بش بگو ما عاشق بچه ات هستیم ولی خرابکاریش زیادتر از حد معموله و خودتم دوست داریم بیای ولی جوری که ما برای جبران کارهای بچه اذیت نشیم .بگو شوهرم ایراد میگیره میگه کارهای تمیزکاری هفتگی مامانت را انجام بده ولی خرابکاری بچه داداش را نه

خب خانومی شما لحنتو عوض کن...چرا میگی کار زشتیه ک آتو بدی دست زنداداشت...بهش یه بشقاب یده بگو عمه جو ...

عزیزم اگه دیده باشین دختراازسن سه تاپنج سال تواوج فضولی ولجبازی ونق نق کردنن واصلا بچه اش اینجورچیزاروقبول نمیکنه بعدمن که باردارم برم براش بشقاب بیارم ومامانش بیخیال باشه بعدمن اگه بچه ام فضولی وکثیف کاری کنه تمیزکردنشم به گردن خودمه نه کس دیگه

خب عزیزم کارای خونه مادرشوهرت به عهده خواهرشوهرته؟به نظرم بچه که حالیش نمیشه حداقل مادرش بایدقبول کن ...

خب این دیگه اخلاق زنداداشته...من هرموقع بچه دار بشم حواسم بهش هست هم به تربیتش هم اینک جایی خونه کسی خراب کاری نکنه...و بی خیال نیستم نسبت ب این موضوع..ولی بستگی هم داره طرفم کی باشه...البته من استثنا از خواهر شوهرم خوشم نمیاد اینو میگما😂😂😂😂

مثلا چی کار میکنن از بچه ۳ ساله چه انتظاری داری ولی در کل وقتی میبینیزنداداشت جبهه میگیره خیلی عیر م ...

مامانم ۷ودش اززن داداشم بدتره چون بچه اش عصبسه وسریع میزنه زیرگریه فقط به حرفش میکنه که ساکت باشه فکرکن به بچه میگم دستت روتوبینیت نکن نزن به دهنت بعدمیگه هنوزفلانی که بزرگتره این کاررومیکنه

عزیزم اگه دیده باشین دختراازسن سه تاپنج سال تواوج فضولی ولجبازی ونق نق کردنن واصلا بچه اش اینجورچیزا ...

حرفت درسته ولی من نمیدونم چی بگم..تاحالا با چنین ادمس روبرو نشدم ک شمامیگی ایشون دیگه خیلی بی خیاله...البته تقصیر شماهم هست که خرابکاریه بچشو جمع میکنید....شما خودت اینکارو میکنی ولی من میگم یه بشقاب بهش بده میگی من با بارداریم اینکارو کنم!؟این با مادرته ک بهش بگه عزیزم بچت ماستو ریخته اینجا بیا تمیزش کن

خب این دیگه اخلاق زنداداشته...من هرموقع بچه دار بشم حواسم بهش هست هم به تربیتش هم اینک جایی خونه کسی ...

😂😂منم امشب به شوهرم میگم دعا میکنم هیچ وقت علاقه ام به بچه ام باعث نشه که درست تربیتش نکنم

حرفت درسته ولی من نمیدونم چی بگم..تاحالا با چنین ادمس روبرو نشدم ک شمامیگی ایشون دیگه خیلی بی خیاله. ...

به نظرخودم مشکل اولم مامانمه گه هم بچه هابدعادت شدن هم زن داداشم اما متاسفانه رفتارهیچکدوم نمی تونم تغییربدم

خب به زنداداشتان در کمال احترام بگید باشه اشکال نداره ولی خودت تمیز کن درست کن .کارای بچه را مثلا وق ...

اینجوری بگم که کلا فکرکنم باماقطع رابطه کنه😂😂😂انشالله هرچی زودتربچه هاش بزرگ بشن

به نظرخودم مشکل اولم مامانمه گه هم بچه هابدعادت شدن هم زن داداشم اما متاسفانه رفتارهیچکدوم نمی تونم ...

دقیقا...اینجور عادت کردن و تغییر دادنشونم مشکله.تغییر زنداداشت که هیچ دیگه...من باشم به مامانم میگم ک خودت میبینی وضع منو خواهرمو با سختی میایم تمیز کاری میکنیم و شما اونو اینجور عادت دادی ک کثیف کاری بچشم جمع نمیکنه بچشم بدتر...مادرت دوراه داره یا با داداشت و زنش حرف بزنه...یا اگ وسعش میرسه واسه تمیز کردن خونش از کسی کمک بگیره