2777
2789

سلام خانوما...

من یه هفته بعد از تاخیر پریودم آز دادم بتام ۱۲۰ بود،دکتر گفت یه هفته دیگه تکرارش کردم شده بود ۷۰۰

ولی دکتر گفت خیلی کم بتام اومده بالا،رفتم سونو واژینال ضخامت آندومترمم ۲۱ بود که دکتر گفت با این ضخامت بعید خارج رحمی باشه...

خواستم ببینم کسی بوده که مث من بتاش کم کم بالا میومده؟!شاید یه کم دلم آروم شه

مررسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه آخه بتام ۷۰۰...با این بتا که ساک معلوم نمیشه

سونوی واژینال برو اگه شیش هفته باشی مشخص میشه سخته اما میتونن ببینن

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
امروز سونوی واژینال کردم دیگه، چیزی معلوم نبود

۴۸ ساعت دیکه بتا بده باید دوبرابر بشه انشاالله بشه و از نگرانی در بیای

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
واقعا؟عزیزم میشه بگی چجور بودی دقیقا؟

روز موعد پری زدم ۴۶ بود دوروز بعدش شد ۷۴ ...دکتر بم گف دیگه انجام نده تا ده روز بعد ده روز بعد شد ۱۱۰۰....دکتر گف درسته دوبرابر نشده ولی بارداری عادیه...تا نه هفته رفتم سونو قلب

روز موعد پری زدم ۴۶ بود دوروز بعدش شد ۷۴ ...دکتر بم گف دیگه انجام نده تا ده روز بعد ده روز بعد شد ۱۱ ...

واااای راس میگی؟...خدا خیرت بده ، یکم خیالم راحت شد....

امروز دکتر انقد بهم استرس داد، گفت احتمالا خارج رحمیه

شما یادت هست چند روز بعد تاخیر بتا دادی؟بتات چند بود؟

من هفته شیش از بتا دادم ۹۰۰بود و ۴۸ ساعت ببعد ۱۴۵۰بود اما توی سونو ساکی ندیدن و تشخیص حاملگی خارج از رحم دادن چون بتا بینش بود و دوبرابر نشده بود منم لکه بینی داشتم

انشاالله مال شما اینطور نیست کلا بدن خیلی پیچیدست و بندرت چیزهای اینطوری پیش میاد الان فقط استرس نداشته باش