ziba_rmz مدیر عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 28 عنوان زگیل تناسلی | مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 40 پست آیا با یه بار ربطه منتقل میشه 1398/09/17 | 22:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtaramدنیامه عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 12993 یا خانمایی که شوهراشون میرن سفر خارجه و اونجا میرن استخری که تمیز نباشه ،با یه بار رابطه خانم میگیره ... آخه من عفونت واژن دارم یکم خیلی میترسم به خاطر این پرسیدم که از اینم ممکنه ایجاد شه یا نه خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
instagramaseman عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 470 ميگفتم شايد خوب شه ولي زياد شد یه نوع پاپ اسمیراومده مخصوص زگیل تناسلی،به نظرم چون یه سال دارید ونرفتید واسه درمان،برید این آزمایشو بدید خیلی خوبه
پونه٢ عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 7522 یه نوع پاپ اسمیراومده مخصوص زگیل تناسلی،به نظرم چون یه سال دارید ونرفتید واسه درمان،برید این آزمایشو ... باشه ممنون از راهنماييتون
instagramaseman عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 470 آخه من عفونت واژن دارم یکم خیلی میترسم به خاطر این پرسیدم که از اینم ممکنه ایجاد شه یا نه نه از عفونت واژن معمولا نمیات،چون واگیر داره و ازیه جایی منتقل میشه ،ولی میتونید خودتونو با آینه چک کنید که خیالتون راحت بشه
instagramaseman عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 470 باشه ممنون از راهنماييتون خواهش عزیزم،در ضمن اگه درمان شدید حتتتتما لباس زیر که تو این مدت یکسال پوشید و باید دور بندازین
dokhtaramدنیامه عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 12993 نه از عفونت واژن معمولا نمیات،چون واگیر داره و ازیه جایی منتقل میشه ،ولی میتونید خودتونو با آینه چک ... آخه نمی دونم اصلا چجوریه خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
beeerke عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 3955 کسی بوده که داشته و درمان کامل شده؟؟؟ لطفا کسی میدونه جواب بده ضروریه کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓 هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
instagramaseman عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 470 آخه نمی دونم اصلا چجوریه چندنوعن،هم به شکل خال تیره درمیات ،هم به شکل یه موی سفید زبر که اصلا نباید ژیلت بکشید یا دست بزنید
پونه٢ عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 7522 خواهش عزیزم،در ضمن اگه درمان شدید حتتتتما لباس زیر که تو این مدت یکسال پوشید و باید دور بندازین باشه
پونه٢ عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 7522 چندنوعن،هم به شکل خال تیره درمیات ،هم به شکل یه موی سفید زبر که اصلا نباید ژیلت بکشید یا دست بزنید مگه دون دوناي ريز نيس مثل جوش تقريبا؟
dokhtaramدنیامه عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 12993 چندنوعن،هم به شکل خال تیره درمیات ،هم به شکل یه موی سفید زبر که اصلا نباید ژیلت بکشید یا دست بزنید ممنون از راهنماییتون یه چن باری خودم چک میکنم ولی هیچ کدوم از اینارو ندارم خیلی ممنونم ازتون چون میترسیدم تو نت عکسشو ببینم واسه این اصلا نگا نکردم خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
instagramaseman عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 470 مگه دون دوناي ريز نيس مثل جوش تقريبا؟ اونکه جوش تناسلی هست،ولی به شکل خال قهوه ای هم درمیان
instagramaseman عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 470 ممنون از راهنماییتون یه چن باری خودم چک میکنم ولی هیچ کدوم از اینارو ندارم خیلی ممنونم ازتون چون میت ... اصلا تو نت نبین چون حال بهم زنه،خب خدارو شکر،ولی به نظر من ما خانوما هرازچندگاهی باید بریم خودمونو چک کنید
پونه٢ عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 7522 اونکه جوش تناسلی هست،ولی به شکل خال قهوه ای هم درمیان جوش نيس گوشتيه مث خال گوشتي خوشه اي اينارو تو نت زده بود زگيل
instagramaseman عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 470 جوش نيس گوشتيه مث خال گوشتي خوشه اي اينارو تو نت زده بود زگيل آره آفرین،متاسفانه هم درعرض چند روز زیادمیشن