2777
2789

بیشتر انرژی منفی میگیرین یا مثبت

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من‌همش چرت وپرت میگم واس خودم‌میخندم حالم خوب میشه میرم😂

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝
اینجا دردو دل کنی همه میگن دروغ میگی میزنن تو سر و صورتتت 😅😆من که هر جا رفتم اینو دیدم 

پس بیشتر انرژی منفی میدن

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

من میام درد و دل نکته های منفی بیشتری ک نمیدیدم و میبینم و حالم بدتر میشه😁

ولی خب میگن با حقیقت بیازارام اما هرگز با دروغ آرامم نکن

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
با خدا درد.و دل کن 

آدم برا بعضی مشکلات راه حل میخواد انجام بده ولی نمی دونه چیکار کنه

من میام درد و دل نکته های منفی بیشتری ک نمیدیدم و میبینم و حالم بدتر میشه😁 ولی خب میگن با حقیقت بی ...

👌👌👌