2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید سوال میپرسم هی بعد استراحت نکردی اینجوری شد؟

چرا استراحت داشتم ولی ن مطلق 

من کارم نمیکردم تو خونه بیرونم میرفتم دراز میکشیدم 

نمیدونم چیشد یهو 

عاشقتم مرد کوچک من👪
چرا استراحت داشتم ولی ن مطلق  من کارم نمیکردم تو خونه بیرونم میرفتم دراز میکشیدم  نمیدون ...

ان شاءالله که با عافیت نی نی هامونو بغل بگیریم

من از اول استراحت مطلقم نسبتا ولی بازم سرویکسم همون 33 هست که هست فقط آنومالی شد 36 که باز چند روز پیش سونو گفت 33 شده هنوز دکتر نرفتم بنطرت برم دکتر؟

خدا جونم خودت دادی بهم، خودت هم برام با عافیت نگهش دار! دیگه امتحانم نکن!
ان شاءالله که با عافیت نی نی هامونو بغل بگیریم من از اول استراحت مطلقم نسبتا ولی بازم سرویکسم همون ...

ممنون عزیزم دعا کن برسم به ۳۸هفته 

انقد نگران نباش اگه بیاد زیر متوجه میشی من انقباض گرفتم یهو که فهمیدم رفتم سونو داخلی

عاشقتم مرد کوچک من👪

خانوما طول سرویکس تو سونوی انومالی بیشترین حد خودش رو داره و به مرور هرچی به پایان بارداری میرسین کمتر میشه چون وزن بچه بیشتر شده و فشار بیشتری روی سرویکس هست به خاطر اینکه دارین به زایمان نزدیک میشین واین یه چیز طبیعیه