2777
2789
عنوان

یکی بیاد منه تنبل و از گوشی جدا کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 50 پست
یکی میخاد منو بلند کنه پسرام خونه رو ترکوندن انگار ی داعشی خودشو وسط حال منفجر کرده نه و نیم شوهرم م ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂من تن  تن زنگ میزنم بهش هروقت بگه نیم ساعت دیگه میرسم تن تن تمیز میکنم میاد میبینه درحال انجام کارم میگه خسته نباشی خانومم😄

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای😅پس خیلی معتادی. خوب نیستا زودتر یه فکری ب حال خودت کن

اونجوریام نیس هی زنگ میزنم بگه توراهم بدو بدو تمیز میکنم عین چی

منم تنبلی میکردم از صبح پا گوشیم همه کارا و درسام مونده دیگه الان همسرم زنگ زد داره میاد و حالشم خیلی بده انفولانزا گرفته😨😢

پاشدم سوپ گذاشتم و خونه رو پر پیاز کردم😁

دعا کنید نگیرم ازش که میمیرم انقد که بدمریضم

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 
خب پس پاشو برو به زندگیت برس خخخخخ

میرم الان بزا زنگ بزنم اگ دور بود میشینم اگه داشت میمد میرم

منم تنبلی میکردم از صبح پا گوشیم همه کارا و درسام مونده دیگه الان همسرم زنگ زد داره میاد و حالشم خیل ...

شوهر منم گرفته بود من خوبش کردم باسوپ و دکتر و قرص خداروشکر نگرفتم ازش

شوهر منم گرفته بود من خوبش کردم باسوپ و دکتر و قرص خداروشکر نگرفتم ازش

خداروشکر انشاا.. همیشه سلامت باشین

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 
خداروشکر انشاا.. همیشه سلامت باشین

مرسی همچنین مواظب باش نگیری جای خابتو ازش جدا کن تا خوب شه

بیا خونه ما دوتایی تنبلی کنیم

😂😂😂😂😂😂😂درو واکن امدم 🏃🏃🏃🏃🏃الان یکی زنگمونوزدفکرکردم مهمونه داشت قلبم وایمستادبعددیدم همسایه اس نفس اسوده کشیدم از اون جایی که من انقدخوش شانسم همیشه  موقعوخونه نامرتب مهمون میادخونم

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید
😂😂😂😂😂😂😂درو واکن امدم 🏃🏃🏃🏃🏃الان یکی زنگمونوزدفکرکردم مهمونه داشت قلبم وایمستادبعددیدم همس ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣من چون هیشکی نمیاد خونمون راحتم البته فقط ظرف کثیف با پختن شامم مونده

مرسی همچنین مواظب باش نگیری جای خابتو ازش جدا کن تا خوب شه

میفرستمش خونه مامانش😅😅😅

😂😂😂😂😂😂😂درو واکن امدم 🏃🏃🏃🏃🏃الان یکی زنگمونوزدفکرکردم مهمونه داشت قلبم وایمستادبعددیدم همس ...

ب دلم افتاده شوهرم میگه شام نپز🤗

🤣🤣🤣🤣🤣🤣من چون هیشکی نمیاد خونمون راحتم البته فقط ظرف کثیف با پختن شامم مونده

من ظرف ندارم پسرم بااسباب بازیاش انگارتوخونه بمب انداخته بایداون هاروجمع کنم

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید