2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بره پیش دکتر یا ماما ما چجوری بگیم چیکار کنه برای سقط اولا باید ببینن دقیقا چند وقتشه و بعدش راه حل میدن

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐

خوب اگر تا این حد با دوست پسرش بوده که رابطه هم داشته بهتره باهم ازدواج کنن و برن سرخونه زندگیشون اون بچه طفل معصومم بدنیا بیاره

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
بهش  قرص زیر زبونی و شیافت داد یکم روش خون افتاد و قطع شد

معمولا بااون قرصها سه روز طول میکشه تا جنین سقط بشه 

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐

بچه ها زندگی اون به خودش ربط داره چرا فحش میدید!!!!

هرکس تو قبر خودش میخوابه😐

راه حل خواست این خانوم نه فحش و سرزنش 😑

عزیز شما هم برو دنبال ماما واسه سقط

اگه شرایط نیست یا بره کوهنوردی و زعفرون بخوره از پله بالا پایین کنه سنگین بلند کنه

البته اینا امکان داره بعدا به کورتاژ نیازپیدا کنه بهترین راه ماماست

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

اگه تازه هس.برو عطاری دارو میده.من دو ماه نیمم بود قلب بچه تشکیل نشده بود باید سقط میشد.دارو گیاهی خوردم.افتاد.یه دارویی هست تلخه.نزدیک به 10 15دارو آسیاب میشه.دارو سیاه میگن.

خاطرات گذشتم رو دوس دارم،کاش دوباره برمیگشتم