2777
2789
عنوان

علائم زايمان در هفته٣٢..

67 بازدید | 8 پست

سلام خانما من اخر هفته ي سي و دو هستم..ببخشيد

ديروز يهو خيس شدم ترشحات بود كه دستمال كشيدم انگار خيلي كم قهوه اي بود بعد چند ساعت دلدرد پريودي گرفتم و يه ترشح چسبناك شيري رنگ داشتم..

امروزم  دوبار ترشح غليظ شيري رنگ داشتم كه خيليم چسبناك بود..

الان اينا پشت سرهم اتفاق افتاده تاپيك زدم وگرنه قبلا ترشح اين شكلي داشتم اما با فاصله زياد و تعداد كم يا ترشح قهوه اي اما الان همش باهم تو دوروز پيش اومده

ميخواستم بدونم اينا علائم زايمان؟

كسي اينطوري بوده بعد زايمان كن؟

نميدونم اين موكوس يا طبيعي..

کاش با پزشک مشورت میکردی

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش با پزشک مشورت میکردی

دكترم شمارشو نميده..بيمارستانمم خيلي محتاط يه چيزي كه ميشه ميرم كلي ازمايش و اينا مينويسه و اذيت ميشم گفتم اول اينجا بپرسم شايد كسي بلد باش

ببین عزیزم فقط میدونم هرچیزی برات عجیبه سریع برو بیمارستان . پشت گوش ننداز

ببین من ۳۶ هفته زایمان کردم بخاطر دفع پروتئین و اینکه یهو فشارم بالا رفت. بعد آمپول بتا بچه دو روز تکون نخورد فک میکردم طبیعیه رفتم بیمارستان ضربان قلبش افت داشت اورژانسی سزارین شدم

حتتتما برو بیمارستان ان اس تی بچه رو چک کنن

دكترم شمارشو نميده..بيمارستانمم خيلي محتاط يه چيزي كه ميشه ميرم كلي ازمايش و اينا مينويسه و اذيت ميش ...

یعنی چی شمارشو نمیده!!؟

یه وقت آدم یه مشکلی براش پیش میاد

ببین میتونی راضیش کنی بگی فقط توی واتساپ اگر کار اضطراری داشتم پیام میفرستم

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
یعنی چی شمارشو نمیده!!؟ یه وقت آدم یه مشکلی براش پیش میاد ببین میتونی راضیش کنی بگی فقط توی واتساپ ...

نه بهش گفتم باور كنيد الكي زنگ نميزنم فقط ضروري گفت زنگ بزن بيمارستان ماماها هستن توضيح بده لازم باشه ميگن بياي بيمارستان بعد لازم باشه به من خبر ميدن

نه بهش گفتم باور كنيد الكي زنگ نميزنم فقط ضروري گفت زنگ بزن بيمارستان ماماها هستن توضيح بده لازم باش ...

خُب بازم این یه راهه