2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موضوع ربطی به خانواده شوهرت نداره گلم مساله مربوط به خود شوهرته. برو پیش یه مشاور خوب ماشرایط زندگیتونو نمیدونیم.

خودت یه مدت به شوهرت کم محلی کن ؛زیاد محل بده؛ نازکن براش؛ جدی و قانونی وارد شو

بالاخره یکیش جواب میده

خب یه کار ، درس یا برنامه ای جور کن که وقت ازادت کم باشه

ما تو روستا زندگی میکنیم و اینجا امکانش نیست من دوتا بچه دارم۴و۶ ساله ولی بازم انتظار دارن بچه ها بزارم پیش مامانم و براشون کار کنم

ما تو روستا زندگی میکنیم و اینجا امکانش نیست من دوتا بچه دارم۴و۶ ساله ولی بازم انتظار دارن بچه ها بز ...

انتظار اونا مهم نیست ، سعی کن شوهرتو کنترل کنی ...بگی بچه باید پیش خودم باشه ، نمیخوام جایی دیگه بگذارم ...سی دی آموزشی برای بچه ها بگیر بگو باید باهاشون کار کنم 

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم

عزیزم باید یکم عزت خودت رو بالا ببری نه اینکه خودت رو کلا کنار بکشیا ...کمک کن اما دو تا کار انجام نده یکیشو انجام بده و موقع انجام اون دو تا کار که انجام نمیدی سر خودت رو به کارای خودت که توجیه کننده باشه سرگرم کن و تظاهر کن که نشنیدی و اصلا هم خودتو جلوشون نباز و اعتماد به نفس تو بالا ببر 

خدایا شکرت دو تا دختر طلای سالم دارم ....خدا جووونم دوستت دارم     
موضوع ربطی به خانواده شوهرت نداره گلم مساله مربوط به خود شوهرته. برو پیش یه مشاور خوب ماشرایط زندگیت ...

پیش مشاور ک اصلا نمیره قبول نمیکنه

من و شوهرم رابطمون خوبه ولی خونوادش غیر قابل تحمل شدن 😔