2777
2789
عنوان

چه مدل تخت بخرم؟

307 بازدید | 15 پست

با سلام ما خونمون کوچیکه ی اتاق داریم که توش تخت خودمونه و ی اتاق ۲در۳ هم داریم که وسایل اضافه توشه الان باردارم و موندم چیکا کنم واسه بچه اتاق درست کنم یا یا بیارمش تو اتاق خودمون کساییکه اتاق درست کردین واسه نی نی هاتون از چند سالگی فرستادینش اتاق خودش 

ممنون میشم نظراتونو بگین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا دوسالگی پیش خودم بود الانم که اتاق خودشه نصف شبا یا اول صبا میاد تو اتاق خودمون 

اتاق نینی در حالت کلی یکی دوسال دیگه نیازته 

حالا بخوای یجوری درست کنی که اسم بچه بیاد روش کمد و دراور و ایناشو ببر اونجا گهوارش تو اتاق خودتون باشه

فرشته های کوچولوی من ...
به نظرتون از این تختای کنار مادر بگیرم یا نوزاد نوجوان 

نوزاد نوجوان رو بگیری باید بزاری تو اتاق خودش 

یه گهواره یا تخت کنار مادر لازم داری که راحت کنار خودت باشه برا شبا که هی بیدار میشه

فرشته های کوچولوی من ...
نوزاد نوجوان رو بگیری باید بزاری تو اتاق خودش  یه گهواره یا تخت کنار مادر لازم داری که راحت کن ...

خوب همین تختای کنار مادر طولش خیلی کمه و نهایت تا دوسالگی میش استفاده کرد فامیلای ما تا پنج سالگی بچه پیش خودشون میخابونن

میترسم تخت کنار مادر بگیرم زود کوچیک شه تخت اتاق خودشم بلااستفاده بمونه

خوب همین تختای کنار مادر طولش خیلی کمه و نهایت تا دوسالگی میش استفاده کرد فامیلای ما تا پنج سالگی بچ ...

تخت کنار مادر اسمش روشه خب بیچاره .. مخصوص نوزادیه 

برا راحتی خودت میگم 

بعد از اینکه استفاده کردی میدی سیسمونی میبره یا میزاری برا بچه بعدیت 

برای اینکه تخت خودش بلا استفاده نمونه هم میتونی از ۶ ماهگی بعضی شبارو ببری تو تخت خودش یا روزارو وقتی میخوابونی تو تخت خودش بخوابونی که عادت کنه

فرشته های کوچولوی من ...