2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@Alshefaa ☀️

💟 #زیبا_شدن_فرزند 💟

1️⃣.مداومت پدر و مادر بر خوردن انار قبل و بعد از انعقاد نطفه.

*«أَكْلُ‌ الرُّمَّانِ‌ يَزِيدُ فِي‌ مَاءِ الرَّجُلِ وَ يُحَسِّنُ الْوَلَد»(المحاسن ج 2 ص 546)

*«یعنی خوردن انار آب مرد را زیاد می‌کند و فرزند را زیبا می‌کند»

2️⃣.مداومت پدر و مادر بر خوردن "به" قبل از انعقاد نطفه.خصوصا خوردن آن در ناشتا

3️⃣.مادر در دوره بارداری "به"و گلابی زیاد بخورد.

4️⃣.مداومت پدر و مادر بر خوردن برگ کاسنی قبل و بعد از انعقاد نطفه( فرزند را در نهایت زیبایی قرار می‌دهد)

*«عن الصادق علیه السلام:عَلَيْكَ‌ بِالْهِنْدَبَاءِ فَإِنَّهُ يَزِيدُ فِي الْمَاءِ وَ يُحَسِّنُ الْوَلَدَ»(الکافی ج 6 ص 363)

*«یعنی بر تو باد کاسنی زیرا آب را زیاد می‌کند و فرزند را زیبا می‌کند»

5️⃣.مادر در دوران بارداری مو ها را با حنا خضاب کند

*«الْحِنَّاءُ يَذْهَبُ‌ بِالسَّهَكِ‌ وَ يَزِيدُ فِي مَاءِ الْوَجْهِ وَ يُطَيِّبُ النَّكْهَةَ وَ يُحَسِّنُ الْوَلَد»(الکافی ج 6 ص 484)

*«یعنی حناء بوی بد بدن را برطرف می‌کند و آب صورت و طراوت صورت را زیاد می‌کند و بوی دهان را خوش می‌کند و فرزند را زیبا می‌کند»

6️⃣.پدر و مادر قبل از انعقاد نطفه گلابی زیاد بخورند.

7️⃣.مادر در دوران بارداری خربزه و پنیر(طبیعی مثل لیقوا) زیاد بخورد.

*«ما من امرأة حاملة أكلت البطيخ بالجبن إلا يكون مولودها حسن الوجه والخلق.»(البحار ج 59 ص 299)

*یعنی «نیست زن حامله‌ای که خربزه با پنیر بخورد مگر اینکه فرزند او صورت و بدن زیبا خواهد داشت.»

✅موسسه تحقیقات طب اسلامی الشفاء✅

☀️دوای الهی=شفاءالهی☀️

یه صلوات میفرسیدبختم بازشه؟💔💝
@Alshefaa ☀️ 💟 #زیبا_شدن_فرزند 💟 1️⃣.مداومت پدر و مادر بر خوردن انار قبل و بعد از انعقا ...

همش رو قبول دارم به جز پنیر محلی

پنیر محلی برای زن باردار خیلی خطرناکه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
من پنیر لیقوان میخورم 

نخور خدایی نکرده تب مالت بگیری هم خودت هم بچت بیچاره میشید توماههای اول که تب مالت باعث سقط هم میشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏