2777
2789
اخه ما خانومیم .. به نظر نگاه اقایون بدتره یه جوریه

ن دیگه از نظر اونا هم نگاه ما ب ی مرد غریبه بده! 

اما واقعا ی سری چیزا بی اختیاره!

خدایا اگه میشد به جز برکت،حرکت هم از خودت بود ممنونت میشدم  
اگه تونستی ادبش کنی به منم یاد بده چیکارکنم . بعضیا گاون ولی خودشون خبر ندارن  فکر میکنن روش عن ...

وای وای من که عزممو جزم کردم برم بهش بفهمونم که کارت بده .. واسه تو مهم نیست چون شوهر تو که نیست ناراحت بشی .. ولی برای بقیه خواهشا رعایت کن و اول عقلتو به کار بنداز بعد یه ریز حرف بزن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای وای من که عزممو جزم کردم برم بهش بفهمونم که کارت بده .. واسه تو مهم نیست چون شوهر تو که نیست نار ...

اون خودش بخاطر شرایط زندگیش عقده ای شده شوهرشم همینه روش عن فکر بازی درمیاره ، خودشم مجبور شده سکوت کنه و همرنگ جماعت بشه مثل بقیه بشه. براهمین شوهر منم میخواد تشویق کنه مثل خودش روش عن فکر باشه مثلا. بعضیا تحمل ندارن ببینن بقیه دارن مثل آدم زندگی میکنن حتما باید عقدشونو خالی کنن

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

عزیزم جزو طبیعتشونه مردا با نگاه لذت میبرن و البته عادت هم میکنن، مثل خانوما که جلب توجه کردن و نشون دادن زیبایی ها جزء طبیعتشونه... هروقت تونستید خانوم هارو متقاعد کنید خودشون رو و زیباییشون رو فقط نشون همسرشون بدن نه هیچ مرد نامحرم دیگه ای، میتونید آقارو هم متقاعد کنید...

بنظرم هیچ جور نمیشه مگر اینکه فردی باشند که بجای پیروی از طبیعت نفسانیشون، از امر خدا که عقلم به همون امر میکنه اطاعت کنه

عزیزم جزو طبیعتشونه مردا با نگاه لذت میبرن و البته عادت هم میکنن، مثل خانوما که جلب توجه کردن و نشون ...

😞😞😔😔 یعنی زنارو نگاه میکنن لذت میبرن ؟؟ 😢😢

😞😞😔😔 یعنی زنارو نگاه میکنن لذت میبرن ؟؟ 😢😢

بله بخش اعظمی از لذت آقایون دیداریه  وبسیاری از نگاه‌هایی که بقول شما سونوگرافی میکنن همینه و البته وقتی کسی رعایت نکنه نگاهش هرز میشه و عادت میکنه...بخاطر همین خدا همونطور که برای پوشش ما محدوده قرار داده برای نگاه اوناهم محدوده قرار داده...