2777
2789

اصلا کاری نکردم نمیدونم دردش چیه دو ماهی میشه با اون عروس باهم میگن و میخندن به من بی محلی میکنه دیشب مجبور شدم بیام خونشون و شب بخوابم الان پا شده رفته بیرون منم و پسرم تنهاییم خیلی حرصم گرفته 

شادی روح عموی جوونم صلوات

مریضه

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احتمالن اون عروسش یه کرمی ریخته🥴🤷‍♀️

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

پاشو به شوهدت بزنگ بگو من میرم خونه تو هم ناهار بیا خونه خودمون تو راه هم به مادرشوهرت پیام بده ببخشین مزاحمتون شدیم ما رفتیم خونه

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

همه کار براشون کردم نمیدونم چه مرگشه

دیگه هیچکار نکن

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹
اجبار در چه حدی بود که موندی خونش.. سعی کن دیگه خودتو تو این شرایط قرار ندی... کمتر برو بیا...

ماشینمون خراب شد وسیله نداشتیم بریم شوهرمم رفت دنبال ماشین

شادی روح عموی جوونم صلوات

چه توقعی داری  ول کن برو برای خودت چایی دم کن تلویزیون نم روشن بشین پاش‌  خودتو ناراحت نگیر خوشحال گیشه   بس که مردا پیش ماماناشون چقلی ما رو میکنن  مطمئن باش

خونه یه شما از مادر شوهرت خیلی دوره،اگه نزدیکه برگرد خونه